Ciclop, magazin de biciclete despre care Biciclistul.ro a mai scris (aici, aici şi aici), a introdus în oferta  sa şi biciclete pentru copii, de la Kross Polonia.

Kross Kubus şi Kross  Polly costă 629 lei şi sunt biciclete pentru copii de trei ani, aflaţi la început de drum în ale bicicletei. De aceea, bicicletele nu sunt dotate decât cu o singură viteză şi au şi roţi ajutătoare.

Kross Kubus, bicicletă pentru băieţei.
Kross Polly, bicicletă pentru fetiţe.

O altă noutate cu care vine magazinul Ciclop în această perioadă este ultimul model de la Vanmoof VM 6, pentru fete, proiectată de designerul olandez Ties Carlier.

Vanmoof VM 6 are trei viteze şi costă 2.399 lei.

Bicicleta este deposedată de  tot ce este în plus, fie că e vorba de cabluri care atârnă sau de faruri la vedere, care se fură rapid.

Vanmoof VM 6 are cadru de aluminiu,cântăreşte 13 kg (destul de grea pentru o fată), are şa din piel şi faruri montate direct pe cadru, care se încarcă de la lumina soarelui.

Vanmoof VM6

 


 

 

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

One thought on “Noutăţi de la Ciclop: biciclete pentru copii”
  1. La preturile astea o sa le tot expuna mult si bine, dar ma rog, ei nici nu au puterea financiara sa aduca prea multe biciclete ca sa isi permita preturi de vanzare decente, asa ca nu au de ce sa se grabeasca sa le vanda la preturi acceptabile ca altfel ar ramane fara marfa prea repede 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.