Azi am venit la serviciu cu bicicleta. Carosabilul a fost destul de ok, ici şi colo existau mici porţiuni de gheaţă, pe care le ocoleam cu grijă.

Am mers mult mai prudent decât de obicei, pentru că îmi era  frică să nu derapez (am fost pe cursieră).

Băi frate, dar mi-au îngheţat pulpanele rău de tot! Simţeam că am mii de ace în picioare, aşa de frig era. Cred că acum, dimineaţă, în Bucureşti, erau vreo -5 grade.

Am înregistrat traseul – intersecţia Delfinului – Casa Presei cu aplicaţia My tracks. Am fost surprins să văd că viteza maximă pe care am avut-o a fost de 36 km/h, în condiţiile în care aveam vânt în faţă şi bocanci în picioare.

Traseul

View Track 6 in a larger map

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

8 thoughts on “Brrrrrrr!”
 1. s-au adunat cateva posturi pe filmul asta 😀 … azi a fost frig … azi am mers pe bicicleta in blugi si fara manusi … azi am tremurat de m-a luat draq ….urmate de comentarii sfatoase despre echipament & stuff sau de comentarii exaltate gen si eu am iesit azi cu bicla :))

  cred ca putem deja sa formulam niste concluzii:
  – cand e frig afara e frig si pe bicicleta (de fapt pe bicla e si mai frig pt ca se adauga wind chill factor)
  – cand e frig afara si esti imbracat subtire o sa tremuri (cu atat mai mult daca esti pe bicla)
  – daca te imbraci gros si mai ales adecvat scapi de griji (si nu mai ai tendinta sa faci din orice plimbare cu bicicleta o aventura polara extrema:)
  am zis bine? mi-a scapat ceva?

 2. Azi m-am dat cu un prieten prin Cismigiu cu MTB-uri, ce-i drept, nu indraznesc sa scot cursiera inca:) A fost superb, cateva 180-uri intentionate si cateva derapari cu aterizari in maini, dar nici o mare problema. Vremea e perfecta acum pentru bicicleta.

 3. Şi eu am ieşit sâmbătă pentru prima dată cu bicicleta anul ăsta. A fost zăpadă si gheaţă, dar a fost ok că eram pe mb, nu pe cursieră. Dar nu mi-a fost frig, chiar dacă şi aici a fost frig. După ce am început să pedalez m-am încălzit.

 4. Iti recomand niste sosete de ski de la decathlon, 12 ron. Le-am testat azi, tin de cald chiar si cu niste incaltari de vara.

 5. Mihai, spre deosebire de tine, eu n-am fost dotat. Blugi, subtiri, de vara, bocanci, ce-i drept, fara masca, fara gluga. Am inghetzat. Maine imi iau izmene :))

 6. Eu vin in fiecare zi cu bicicleta la servici, 3,6 km, 10 minute. Si pe ger am venit. Azi chiar a fost bine. Ghete, pantaloni dubli, masca pe gura si nas, gluga, manusi termoizolante. Nu inghet absolut deloc, ba chiar nu imi e frig deloc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.