SportsDirect - articole sportive

Probabil că am început să apar în căutările Google legate pentru căutări precum “comenzi SportsDirect” şi altele similare, altfel nu-mi explic de ce a început să mă caute diverse persoane să mă întrebe dacă nu le ajut să cumpere ceva de pe SportsDirect.

Iar răspunsul meu este de fiecare dată acelaşi: nu sunt intermediar pentru cumpărături de pe SportsDirect.com şi, sincer, nici nu vă recomand să vă folosiţi de serviciile unui intermediar, pentru că plătiţi aiurea un comision care nu-şi are rostul.

Nu aveţi nevoie de o terţă persoană care să cumpere în locul vostru, o puteţi face chiar voi, iar modalităţile de plată sunt simple ca bună ziua. Aveţi un card bancar? Altceva nici nu vă mai trebuie. Eu am un card Visa Electron şi n-am avut nicio problemă cu plăţile către SportsDirect, banii au fost traşi regulamentar, fără întrebări, fără erori. SportsDirect asigură TRANSPORT GRATUIT CĂTRE ROMÂNIA la cumpărături în valoare de peste 100 de euro, deci puteţi să le spuneţi intermediarilor să se ducă undeva (departe).

Update: SportsDirect nu mai asigură transport gratuit către România (din păcate).

La fel se întâmplă şi cu alte site-uri de comerţ online din afară, precum MandMdirect.com, care au inclusiv o secţiune specială pentru cumpărătorii din România. La fel ca şi la SportsDirect, MandMdirect.com oferă transport gratuit către România, doar că pentru cumpărături cu o valoare puţin mai mare, de 150 de euro.

Mai sunt şi alte site-uri care trimit produsele în România fără să mai perceapă taxă de transport? Desigur, sunt site-uri chiar mari, precum ChainReactionCycles.com sau Wiggle.co.uk, site-uri specializate în produse sport, cu oferte exclusive, pe care nu le găsiţi în România.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

16 thoughts on “Nu aveţi nevoie de intermediari pentru comenzi SportsDirect!”
 1. E VRAJEALA 15 EURO TAXA SPRE ROMANIA, CONFIRMARE DE LA CS@SPORTDIRECT

 2. EXACT, VREAU SA VAD SI EU LINKU, SAPTAMANA TRECUTA AM COMANDAT DE 143 EURO SI AM PLATIT 15 EURO TRANSPORT !

 3. Se poate comanda o suma gen 250 euro? Este vreo taxa vamala sau TVA,inafara de transport?
  Mulțumesc.

 4. Unde este prevazut pe site SPORTDIRECT comenzile peste 100 euro au shipping free.Link-ul

 5. Nu cred ca e transport gratuit, cel putin imi ia taxa de transport la 200 de euro, ai idee ti le aduc acasa, sau la posta? mersi

 6. salut, coletul prin ce firma ajunge la mie ? intreb deoarece am plasat azi o comanda si sa stiu prin ce vine ca nu aveau optiunea pt numar de telefon.

 7. nici eu nu am avut probleme dar mai sunt unii care comenteaza ca niste intermediari-))

 8. Salut, in afara de taxa de transport mai sunt si alte taxe ce trebuie platite?

 9. Salut , incerc de ceva vreme sa fac o comanda pe sportdirect urmand fiecare pas dar de fiecare data nu se poate finaliza comanda . Ma poti ajuta cu niste sfaturi ?

 10. Gresesti. Site-ul a oferit o perioada scurta transportul gratuit catre Romania. Nu mai e asa de ceva timp. Si chiar si atunci cand era gratuit pt cumparaturi de minim 100E, eu daca vroiam sa imi iau de ex o singura pereche de adidasi de 20E, ce ar fi trebuit sa fac?

 11. De pe multe site-uri poti sa-ti comanzi singur. La fel cum oricine poate sa-si faca paine acasa sa nu dea bani la brutar sa-i faca paine. Se pune problema daca vrei sa-ti bati sau nu capu. Eu prefer sa dau un 5-10 lei la cineva si sa-si bata el capu cu tot ce inseamna comanda din alta tara. Mi-am comandat si singur si mi-au trimis sprotsdirectu adidasi alta marime, produse lipsa si ce a pus capac la toate, o pereche de adidasi stangu diferit (ca model) de drepul. La cate telefoane am dat in uk atunci, unde cei la de customer service is la fel de retarzi ca la unele firme din romania, nervi, timp pierdut, am ajuns la concluzia personala ca nu merita. si pentru ce? am iesit 20-30 lei mai ieftin? eu unu nu am timp si nervi pentru ce implica comenzi online din alte tari. Exista servicii pentru orice si pentru oricine si asta e un lucru foarte bun. cam asta e concluzia mea 🙂 spor la cumparaturi la toti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.