H3RO TriChallenge

Trichallenge Mamaia, cel mai mare concurs de triatlon din România, își va schimba identitatea din 2019 și se va numi H3RO.

H3RO by TriChallenge va avea loc în perioada 20-22 septembrie 2019 și va îngloba două Campionate Naționale, o Cupă a României și o Cupă Europeană.

H3RO 2019 va desemna în 2019 Campionii Naționali la Distanță Half și Supersprint. Tot la Mamaia va avea loc Cupa Europeană de Triatlon Sprint, dar și Cupa României la Aquathlon.

Vlad Stoica, manager general smartatletic, clubul sportiv care organizeaza H3RO by TriChallenge

Înscrierile se deschid în data de 10 decembrie. Vom avea o săptămână de happy registration, în care se vor putea înscrie oricât de mulți concurenți la un preț promoțional, de 110 lei petru probele individuale de triatlon și 400 de lei pentru proba de Half”, a declarat pentru Biciclistul.ro Vlad Stoica, directorul general al evenimentului.

„După 10 ani de performanță, în care am crescut conceptul TriChallenge de la zero la un eveniment de triatlon cu impact european, a venit momentul unui rebranding și al unui suflu nou, la nivel de identitate. Am făcut o serie de studii și am derulat focus-grupuri între sportivii de performanță din țară și din străinătate și am ales să trecem la un concept mai incisiv și cu mai mult potențial internațional – H3RO by TriChallenge”, a spus Vlad Stoica.

Unul dintre factorii care au încurajat schimbarea a fost succesul probei de half-distance din cadrul ediției TriChallenge din acest an, intitulată chiar H3RO, care a atras sportivi de elită atât intern, cât și internațional.

Până în prezent, pe parcursul primilor zece ani, TriChallenge Mamaia a mai fost gazda a două cupe Europene, punând astfel România pe harta europeana a competițiilor majore de triatlon.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE