Pantofi de alergare Brooks

Anul acesta am alergat peste 1.700 km şi simt că se apropie momentul în care va trebui să-mi cumpăr încă o pereche de pantofi de alergare. Până acum am încercat Nike, Adidas şi Asics, dar sunt dispus să încerc şi altceva.

Am auzit numai lucruri bune Brooks, dar nu ştiu pe nimeni personal care să fi alergat încălţat cu acest brand. Ce experienţă aveţi cu Brooks? Sunt uşori? Sunt rezistenţi? Ce model aţi folosit şi de ce v-au plăcut?

Ştiu că Brooks este o marcă preferată de legende ale ultramaratonului sau triatlonului, precum Scott Jurek sau Chrissie Wellington.

Ce vreau de la nişte pantofi de alergare

Vreau nişte pantofi de alergare care să fie uşori sau cel puţin să nu-i simt în picioare. Nu mă interesează în mod special design-ul sau culorile, sunt genul pragmatic, prefer utilitatea. Pe de altă parte, nu cred că mi s-ar potrivi nişte pantofi de alergare cu talpă subţire. Îmi doresc să alerg tare, să-mi bat propriile recorduri personale, dar la greutatea mea, 90+, am nevoie de ceva care să mă protejeze. Am fost accidentat anul trecut peste şase luni şi ţin prea mult la articulaţiile mele ca să mai risc o accidentare.

Dintre brandurile pe care le-am încercat până acum, Asics mi s-a părut că mi se potriveşte cel mai bine dacă mă raportez la comoditate şi rezistenţă.

 

Comentarii