Paul Georgescu Oceanman

Paul Georgescu (39 ani) s-a clasat pe locul 7 din 16 la Oceanman, finala campionatului mondial de înot în ape libere, ce a avut loc în Dubai, în data de 16 noiembrie 2018.

Paul a înotat 10,5 km, la categoria Elite, unde s-a întrecut cu cei mai buni înotători din lume în ape deschise.

Finala a fost câștigată de către Fernando Augusto Betanzos Rodriguez (26 ani), care a încheiat proba de 10,5 km după  02:03:46.

Paul Georgescu a încheiat pe locul 7, după 02:23:33 (rezultate oficiale)

Paul Georgescu se antrenează cu Matei Giurcăneanu, fost campion al României la natație și actualul vicepreședinte al Federației Române de Natație și Pentatlon. Înoată în jur de 5.000 de metri pe zi, iar antrenamentele sale încep la ora 06.45.

Paul  Georgescu a fost membru al echipei de polo Steaua București, cu care a câștigat un titlu de campion național la juniori, dar și unul la seniori. În palmaresul său de poloist se află și o Cupa a României. În prezent, este profesor de sport la IBSB – International British School of Bucharest, dar și kinetoterapeut, instructor de triatlon și arbitru internațional de polo.

Paul se afla în fața celei de-a doua finale Oceanman. La prima a participat anul trecut, când s-a clasat pe locul 5, dar la categoria amatori. Finala de anul trecut a avut loc în Spania, în data de 15 octombrie, iar Paul a înotat 9,5 km în 2h28min.

Comentarii

Articolul precedentChiar avem nevoie de palmare la bazin?
Articolul următorBlack Friday: reducere la rucsacul Tyr Alliance
Editor Biciclistul.ro | emilian@biciclistul.ro | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE