Peugeot va prezenta în cadrul Salonului Auto de la Paris patru biciclete electrice. Acestea dispun de baterii litiu-ion şi au o capacitate cuprinsă între 7 şi 10 Ah, scrie automarket.ro.

Primul model se numeşte E-City Joint Nexus 7 şi dispune de o baterie litiu-ion de proveninenţă Manganese a cărei capacitate este de 10 Ah şi care oferă o autonomie de 90 de kilometri. În plus, bicicleta are în componenţa sa o furcă din aluminiu cu suspensii şi o transmisie Nexus 7 care dispune de şapte viteze în butuc.

Cel de-al doilea model francez poartă denumirea de numeşte E-City Joint Nexus 3. Acesta are în componenţa sa o baterie litiu-ion cu o capacitate de 7 Ah,o transmisie Nexus 3 şi un portbagaj cu trei compartimente. Bateria oferă o autonomie de 75 de kilometri.

Al treilea model cu care Peugeot va veni la Salonul Auto de la Paris a fost botezat E-City Male Nexus 3. Acesta dispune de o baterie litiu-ion de 8 Ah care oferă o autonomie de 75 de kilometri. Ultimul model oferit de francezi se numeşte E-City Joint şi dispune de aceeaşi baterie de 8 Ah.

Comentarii