Ieri am trecut pe lângă pista de atletism, curios să văd cum se mai mișcă lucrările pentru renovare. Nu cred că mai au mult, mi se pare că au terminat de adăugat și stratul pentru suprafața finală.

Ar mai rămâne de desenat culoarele pentru alergare și probabil ceva lucrări adiacente pistei. Am văzut că au schimbat stâlpii de iluminat din interiorul complexului, poate adaugă câțiva și pe lângă pistă. Ar fi o măsură cât se poate de binevenită, pentru că mulți aleargă după lăsarea serii și de fiecare dată o fac pe întuneric beznă. Eu n-am văzut niciodată nocturna de la pista de atletism aprinsă.

IMAG0047 IMAG0053_BURST001

Comentarii

Dacă tot ai ajuns la sfârșitul articolului, aș vrea să-ți mai rețin atenția două secunde. Biciclistul.ro este un blog independent, susținut din resurse proprii. De aceea, orice contribuție venită din partea cititorilor este binevenită, mă va ajuta să generez conținut original și de calitate. Cum poți ajuta? Cu o mică donație lunară, de 1$, 3$, 5$ sau orice sumă vrei tu. O poți face aici:  https://www.patreon.com/join/biciclistul?. Mulțumesc anticipat!