Mihai Vigariu a devenit campion național la triatlon pe distanță lungă, după ce a trecut primul linia de sosire la Xman Oradea, în 9.34.21.

Pe locul 2 s-a clasat Simon Istvan, la o diferență de un minut si 25 de secunde, iar pe locul 3 a venit Peter Havas (Ungaria),

“E prima mea victorie; nu am câştigat niciodată un concurs şi sunt foarte încântat pentru că am avut nişte băieţi astăzi care m-au făcut să îmi împing limitele în fiecare moment, de la început, până la sfârşit”, a declarat Mihai Vigariu, câştigător X-Man România 2018.

Rezultatele complete le gasiti aici my-run.ro/x-man-romania-2018-rezultate.

La fete Daniela Torok și-a păstrat titlul de campioană națională cucerit în 2017, reușind să treacă prima linia de finish după 11 ore și 15 minute. Vicecampioană a devenit Crina Ungureanu (12:10:27), iar podiumul a fost completat de Bako Annamaria (12:42:04).

Comentarii

Dacă tot ai ajuns la sfârșitul articolului, aș vrea să-ți mai rețin atenția două secunde. Biciclistul.ro este un blog independent, susținut din resurse proprii. De aceea, orice contribuție venită din partea cititorilor este binevenită, mă va ajuta să generez conținut original și de calitate. Cum poți ajuta? Cu o mică donație lunară, de 1$, 3$, 5$ sau orice sumă vrei tu. O poți face aici:  https://www.patreon.com/join/biciclistul?. Mulțumesc anticipat!