Vreme rece

Sportul pe timp de #vreme rece îmbunătățește capacitatea aerobă, pentru că plămânii, sistemul circulator și inima lucrează sporit când este frig afară, iar asta duce, implicit, la creșterea rezistenței.

Cred că marea provocare a activităților de #sport în aer liber în sezonul de toamnă-iarnă ține, în primul rând, de motivație. Te urnești mai greu să ieși din casă când temperatura se îndreaptă spre 0 grade Celsius. În plus, dacă mai și plouă, găsești scuze că nu ai echipament, că te uzi, că răcești, că n-ai încălțăminte rezistentă la apă, că nu echipamente cu grade sporit de #impermeabilitate și tot așa.

Motivația trebuie s-o descoperi în tine însuți, iar echipamente găsești fără nicio problemă. Bunăoară, aruncă o privire în #colecția de toamnă de la Decathlon, ai tot ce-ți trebuie acolo ca să nu întrerupi antrenamentele în sezonul rece, toate la #preț accesibil.

Decathlon a pregătit o ofertă consistentă de produse pentru vreme rece cu prim preț tehnic, o poți consulta AICI. Am cercetat-o și eu și am selectat câteva dintre produsele pe care le-am considerat utile pentru alergare și ciclism în timpul sezonului rece.

Ce înseamnă prim preț tehnic? Înseamnă produsele cu cel mai mic preț din fiecare categorie dedicată unui sport, care beneficiază de toate caracteristicile tehnice necesare, pentru a te ajuta să practici sportul preferant în confort și deplină siguranță.

Pentru alergare

  • Pantaloni lungi pentru jogging pe timp de iarnă. Costă 54,99 lei, sunt simplici și practici.
  • Bluză de alergare cu mânecă lungă, se asortează perfect cu pantalonii. O poți folosi la temperaturi de sub 15 grade Celsius. Dacă pui pe dedesubt un tricou alergi fără probleme și la 0 grade Celsius.
  • Nu uita de mănuși și căciulă. Căldura se pierde cel mai repede prin extremitățile corpului. De aceea, e foarte important să ne protejăm mâinile, capul și picioarele. Îți propun mănușile pentru trekking la munte.

Pentru ciclism

  • Îți propun o jachetă pentru ciclism pe timp de iarnă, care îți va oferi atât vizibilitate, extrem de importantă, mai ales acum, că s-a micșorat considerabil ziua, dar și un grad sporit de confort termic. Costă 149,99 lei, are interiorul din polar, iar la nivelul pieptului și brațelor oferă protecție împotriva vântului. Mai mult, pe partea din față și pe brațe materialul oferă protecție și împotriva ploii. Ai două buzunare la spate, dar și unul la piept.

Decathlon are în oferta sa peste 300 de produse cu prim preț tehnic.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE