Peter Sagan - campanie Eurosport

Vrei să-i pui o întrebare unui campion mondial, cu ocazia celui mai faimos eveniment planetar al ciclismului? Poți face asta datorită parteneriatului dintre Eurosport și Peter Sagan, campionul mondial de șosea al UCI, cu ocazia ediției 2017 a Turului Franței.

Turul Franței 2017 va fi ediția cu numărul 104 și va avea loc între 1 iulie și 23 iulie. Vor lua startul 198 de cicliști profesioniști, din cadrul a 22 de echipe.

Peter Sagan, care va concura la ediția actuală a Turului pentru echipa BORA – hansgrohe, va răspunde întrebărilor primite de la fani pe parcursul fiecărei zile de transmisiuni în direct ale Eurosport din Turul Franței. Întrebările vor fi colectate prin intermediul paginilor de pe platformele de socializare. Cele mai interesante dintre întrebările postate cu hashtag-ul #AskSagan vor fi selectate chiar de Peter, care va răspunde în timpul transmisiunii.

Peter Sagan a luat startul în Turul Franței de cinci ori și de fiecare dată a câștigat în clasamentul pe puncte, fiind singurul ciclist din istorie care a reușit o asemenea performanță. La ediția 2017 a Turului, Peter va concura pentru prima dată în cadrul echipei BORA – hansgrohe urmând să încerce egalarea recordului deținut de Erik Zabel, cel care a câștigat de șase ori „Tricoul verde” al învingătorului în clasamentul pe puncte, și în plus va încerca să-și mai adauge victorii de etapă la cele șapte din palmaresul său în cea mai mare cursă din lume a ciclismului.

Campania #AskSagan va debuta cu o transmisiune Facebook Live exclusivă, joi 29 iunie, de la Düsseldorf, punctul de start al celei de-a 104-a ediții a Turului Franței. Fanii trebuie să dea un „Like” paginii Facebook Eurosport și trebuie să urmărească conturile lui Peter Sagan pe rețelele de socializare, pentru a obține mai multe informații.

În acest an, fanii ciclismului din Europa se vor bucura de până la 25 de ore suplimentare de transmisiuni în direct ale Turului Franței pe Eurosport, pentru prima dată, fiecare minut al cursei putând fi vizionat în direct.

Transmisiunilor TV în direct ale Turului Franței li se vor adăuga facilitățile suplimentare oferite de  Eurosport Player – platforma digitală cu acces-total-la-cerere ce permite fanilor să-și regizeze singuri vizionarea cursei prin selectarea imaginilor oferite de până la cinci camere de filmare diferite de pe traseu.

Comentarii