Qubiz Bike Ride - concurs MTB 2019

Qubiz Bike Ride este o competiție MTB în Oradea cu scop caritabil, care luptă pentru îmbunătățirea educației copiilor defavorizați și a tinerilor cu potențial profesional. Toți banii din taxa de participare sunt direcționați ca donație către un proiect educațional la alegere: Fondul de Burse sau Fondul Științescu.

De altfel, în momentul înscrierii participanții au posibilitatea de a alege către ce cauză umanitară să meargă donația lor (taxa de participare).

Competiția propune trei trasee MTB potrivite atât riderilor amatori, cât și celor mai avansați. Zona în care are loc această competiție este de-a dreptul pitorească.

Foto: AMO Riders

Iată și câteva detalii despre cele trei probe propuse în cadrul acestei competiții.

Cursa familiei, 10 km

Este traseul ideal pentru familii. Se merge în perechi, părinte/copil, iar proba nu este competițională. Toți participanții vor fi înscriși la o tombolă cu premii, iar numerele de concurs câștigătoare vor fi extrase la fața locului, înainte de luarea startului pentru categoria Open.

Open 22 km

Acest traseu este pentru cei care au început să prindă gustul mountain bikingului. Ca și la cursa destinată familiilor, această probă nu este competitivă. Premiile se vor oferi prin tragere la tombolă.

Hartă Strava

Race 45 km

Cursa competitivă are în jur de 45 km, cu o diferență mică de nivel, puțin peste 600 de metri. Ambasadorii Qubiz Bike Ride din 2019 sunt Raul Sînza, multiplu campion național de mountain biking, și Eszter Bereczki, și ea campioană națională MTB și membră a lotului național.

Vor fi premiați primii trei finaliști pentru fiecare categorie:

  • feminin 14-18 ani 
  • feminin 18+ ani
  • masculin 14-18 ani
  • masculin 18+ ani

Hartă Strava

Qubiz Bike Ride este o competiție organizată de către Qubiz în parteneriat cu Xterra.

Qubiz este o companie IT înființată în 2008 în Oradea, care a ajuns în prezent la peste 230 de angajați și încă un sediu în Cluj-Napoca. Compania a fost numită recent Angajatorul Anului la a 5-a ediție a Premiilor Romanian Business Services Forum.

Xterra este un cub sportiv pentru amatori înființat în 2014, care oferă o gamă largă de servicii pentru sport, de la programe de antrenament, până la tabere de dezvoltare sportivă, pentru alergare, triatlon sau ciclism.

Comentarii

Articolul precedentAntrenament pentru înot – 2200 metri
Articolul următorRowmania Delta Triathlon – cine sunt favoriții la titlul național de triatlon olimpic
Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE