Razvan Ene - concurs Fara Asfalt la Munte 2019

Răzvan Ene, unul dintre cei mai în formă triatloniști din România, va concura la Mont-Tremblant , Canada, la primul său concurs de triatlon din seria Ironman.

Pentru Răzvan va fi la a doua participare într-o competiție de triatlon pe distanțe lungi, după cea de la Xman Oradea. Atunci, la debutul său pe distanța Full Ironman, Răzvan Ene s-a clasat pe locul 5 la nivel general, după 10h35min06s. În fața sa s-au clasat Adrian Costea (locul 4, 10h32min), Simon Istvan (locul 3, 10h00min), Mihai Vigariu (locul 2, 09h41) și Andrei Dudu (locul 1, 09h40min).

”Vreau să prind podium la categoria de vârstă”, a spus Răzvan Ene pentru Biciclistul.ro despre competiția din Canada.

”Sunt foate bine, mă simt pregătit, totul este în grafic”, a mai spus Răzvan.

Ironman Mont-Tremblant va oferi 40 de sloturi de calificare pentru Kona, finala mondială Ironman. Inițial, intenția lui Răzvan era aceea ce a obține o calificare în Hawaii, dar planurile sale au suferit modificări.

”Pe 16 octombrie voi pleca în China, la Jocurile Mondiale Militare, unde voi participa la cursa de triatlon olimpic”, a spus Răzvan Ene.

”Prin urmare, la Mont-Tremblant voi concura ceva mai relaxat, fără presiunea calificării la Kona. Sper însă să fac o cursă bună”.

Răzvan va avea de înotat 3,8 km în lacul Tremblant. Proba de ciclism va fi de 180 km, o buclă parcursă de două ori, printre pădurile Muntelului Tremblant cu ”challenging elevations”, după spusele organizatorilor. Alergarea – 42,2 km – va avea loc pe o porțiune a Le P’tit Train du Nord, un drum lung de trail pentru bicicletă, care se întinde pe nu mai puțin de 200 km.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

This will close in 0 seconds