Am fost extrem de prins în ultimul timp cu jobul, iar oboseala acumulată în ultimele săptămâni și-a spus cuvântul. Pur și simplu n-am mai fost în stare să deschid calculatorul (pentru Biciclistul), decât fugitiv. Așa cum o fac și acum.

Și vreau să vă recomand niște articole despre care mi-ar fi plăcut să scriu ceva mai mult, să mă aplec mai mult asupra lor, dar pur și simplul nu am timp s-o fac.

  • Andrei Roșu se află pe ultima sută de metri cu grandiosul său proiect, care probabil că-i va aduce o mențiune în Cartea Recordurilor, de a face maratoane și ultramaratoane pe șapte continente. Mai are două. Off-topic, proiectul Transmaraton are deja sponsor.
  • Alex Ciocan, care sper că nu mai are nevoie de introducere, a început să scrie serios în ultimul timp, ceea ce mă bucură, pentru că citesc numai chestii interesante de la el.  Un subiect pe care îl voi urmări cu siguranță, pentru că mă interesează și pe mine în mod special, dar cred că și pe fiecare dintre voi, cei care sunteți bicicliști amatori, este nutriția. Alex a început să scrie despre nutriție, a ajuns deja la episodul numărul doi și promite că va aborda în continuare domeniul.
  • Bogdan Antohe, pe care mulți dintre voi îl știți ca fiind omul de comunicare din spatele triatlonului de la Mamaia (e mult mai mult de atât, la Smart Atletic), vrea să participe la primul său concurs de triatlon. Va vedea și organizatorul, pe pielea lui, cum e să fii concurent 🙂
  • Marius Petrache (n-am uitat de discuția noastră!) a ieșit zilele trecute cu bicicleta. Prin București. Pe zăpadă. Periculos. Imagini video direct de pe blogul său.
  • Constanța Cycling Team va împlini trei ani în data de 26 februarie și a ajuns de la trei, patru membri, la peste trei sute. Cred că este una dintre cele mai închegate comunități de ciclism din țară, iar brandul ei își face simțită prezența la fiecare concurs la care participă, fie prin faptul că toți sunt echipați la fel și mișto, fie prin faptul că deseori ocupă podiumul. La mulți ani!

Comentarii