Jet2Go - aparat portabil de spalare cu presiune

Jet2GO este un aparat portabil de spălat cu presiune pe care l-am primit la test și pe care am avut ocazia să-l folosesc după ce am participat la Fără Asfalt la Munte, care a fost un concurs plin de noroi, din cauza ploilor abundente care s-au abătut cu o zi înaintea competiției ținută în zona satului Slon.

M-am făcut ca porcul, iar bicicleta nu a fost scutită nici ea de mocirlă. Mai mult, nu am avut unde s-o spăl, motiv pentru care noroiul s-a uscat până am ajuns eu la București.

Noroc cu aparatul Jet2Go, pe care îl puteți vedea în funcțiune în clipul de mai jos.

Jet2Go are propriul rezervor, cu o capacitate de 15L, motiv pentru care nu are nevoie de racordarea la o sursă de apă, dar nici la o priză normală de 220V. Portabilitatea poate fi completă, dacă îi cumperi o baterie externă, care te ține cam 30-35 de minute, suficient cât să speli chiar și trei biciclete. Bateria se poate folosi și cu alte aparate de 12V, cum ar fi pompă, frigider auto, aspirator. Poți inclusiv să-ți încarci electronicele cu ea, smartphone-ul, tableta etc.

Am curățat cu Jet2Go o bicicletă plină de noroi uscat

Jet2Go are o presiune suficient de mare încât să-ți faci treaba cu el, nu e la fel de puternic ca aparatele cu presiune din spălătoriile auto și, prin urmare, nu va deteriora rulmenții, garniturile sau vopseaua, Jet2Go are o putere de 60W și o presiune care poate fi ajustată între 3 și 9 bari.

Eu am spălat doar bicicleta cu el, însă Jet2Go poate fi folosit oriunde și poate spăla orice, chiar și animalul de companie :).

Poți să-ți faci chiar și duș cu el, ceea ce mi se pare foarte tare. Are o doză de duș și poți umple rezervorul cu apă caldă (până la 40 de grade Celsius).

Bicicleta curata - spalata cu Jet2Go
Bicicleta a fost curată după un rezervor, următoarele două le-am folosit în exces de zel 🙂

Accesorii incluse în pachetul de bază al Jet2Go

Jet2Go - aparat portabil spalare cu presiune - accesorii

După cum se vede și din foto, accesoriile incluse sunt furtun de 6m, cablu alimentare de 3m, perie, cap de duș, conector exterior de rezervă, conector rapid de rezervă și garnituri.

Caracteristici principale

- Capacitate: 15L
- Alimentare la priza tip bricheta de 12V din masina, rulota, barca, etc
- Putere 60W
- Presiune apă: ajustabil între 3 si 9 bar
- Flux de apă: max. 2.2L/min
- Greutate: 5kg
- Lungime furtun: 6m
- Lungime cablu alimentare: 3m
- Compartiment depozitare accesorii
- Dimensiune produs: 41.5x23x35cm

Beneficii

- Ușor de transportat și foarte silențios;
- Nu necesită conectare la o sursă de apă;
- Portabil – încape perfect in portbagajul mașinii;
- Consum redus de dapă și presiune mare;
- Design bine gândit pentru a ocupa puțin spațiu, fiind flexibil la utilizare;
- Presiune suficient de puternică pentru a curăța mizaria, dar fără a deteriora echipamentul;
- Se poate umple cu apă caldă, pentru a face un duș după orice eveniment;
- Economic și prietenos cu mediul înconjurător.

Aparatul costă 590 de lei (la reducere), iar bateria externă se cumpără separat, din secțiunea accesorii. La fel, separat poate fi cumpărat și adaptorul pentru priză de 220V.

În mod special, cititorii Biciclistul.ro beneficiază de un discount de 15% la achiziționarea acestui aparat pe site-ul http://www.jet2go.ro. Tot ce aveți de făcut este să folosiți codul BICICLISTUL15.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE