Road Grand Tour - Drumul Vinului 2015

Vă mai puteţi înscrie doar mâine, între orele 09-12, la prima etapă din Road Grand Tour, cursa Drumul Vinului, ce va avea loc în acest sfârşit de săptămână, pe 16 mai, la Boldeşti-Scăeni-Crama Seciu.

Toţi cei care se vor înscrie în această perioadă vor trebui să trimită rapid şi dovada plăţii la info@roadgrandtour.ro. De asemenea, bad karma, vor primi în kitul de start doar numărul şi cipul de concurs.

 

Startul se va da la ora 11.00 din vârful cățărării, de la Crama Seciu. Prima coborâre se va neutraliza, existând două mașini de arbitri, care vor merge încet în fața plutonului și abia cand vor ajunge pe plat se va da startul tehnic. Sosirea va fi la capătul a patru tururi de circuit pentru tura lungă (96 km) şi două pentru tura scurtă (48 km), tot la Cramă.

Participanții sunt rugați, pe cât este posibil, să vină cu declarația pe propria răspundere printată și completată și să respecte indicațiile organizatorilor: parcarea din fața Cramei Seciu este disponibilă doar pentru mașinile organizatorilor și ale arbitrilor. Participanții își pot parca mașinile pe străzile lăturalnice din zona Cramei Seciu. Nu este permisă parcarea pe carosabil 500 metri înainte și 500 metri după linia de sosire.

Organizat pentru al treilea an consecutiv, circuitul Road Grand Tour a câștigat an de an tot mai mulți participanți, reuşind să resusciteze interesul publicului larg pentru ciclismul de şosea.

 

 

 

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.