Road Grand Tour - Seciu online

Road Grand Tour a oprit temporar înscrierile la toate cursele din calendarul pentru 2020, potrivit unui anunț publicat de către organizatori pe pagina de Facebook.

În premieră pentru concursurile de ciclism din România, Road Grand Tour ia în calcul organizarea unei competiții în mediul online. Este vorba despre Drumul Vinului, care ar fi trebuit să aibă loc în data de 11 aprilie, la Seciu.

”Sperăm să inaugurăm categoria asta în alte vremuri, dar planurile au trebuit să fie accelerate. Așa că, din ciclul Jana nu e moartă, Jana se transformă, vă prezentăm RGT Online 2020.

Despre Drumul Vinului – Seciu, cursa online pilot, vom reveni cu amănunte clare, foarte curând – când/pe ce platformă/cum și ce, ceea ce vă putem spune de pe-acum e că accesul la cursă este gratuit”, au spus organizatorii Road Grand Tour.

Concurenții înscriși la cursa de la Seciu își vor putea alege altă cursă din calendardul Road Grand Tour, atunci când acesta va fi reactivat sau, la cerere, își vor putea recupera integral taxa de participare.

Road Grand Tour Drumul Vinului, varianta online, ar putea avea loc pe platforma online Rouvy, potrivit zvonurilor, încă neconfirmate. Rouvy, ca și Zwift, este o platformă prin intermediul căreia utilizatorii își pot conecta home trainer-ele la curse virtuale, simulând cât mai aproape de realitate cursele tradiționale. Abonamentul lunar pentru Rouvy pleacă de la 10 euro pe lună.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE