Azi am aflat cu stupoare, de pe site-ul Federației Române de Triatlon:

În urma incidentului de la concursul de triatlon “International Metropolitan Triathlon Brașov”, competiție avizată și arbitrată de Federația Română de Triatlon, incident în care a fost implicat sportivul Robert Gomoescu, comisia disciplinară formată din Adrian Nanulescu, președinte FRTRI, și Klosz Peter, secretar general FRTRI a  hotărât:

Datorită comportamentului nesportiv al concurentului Robert Gomoescu, prin care a deteriorat echipamentul unui alt concurent, periclitând integritatea fizică a acestuia și punându-l în imposibilitatea de a continua cursa, sportivul Robert Gomoescu a fost suspendat pe termen de șase luni, începând din 20 august 2013, de la toate competițiile organizate și/sau avizate de Federația Română de Triatlon. În același timp, sportivul primește și un avertisment din partea FRTRI: la următoarea abatere disciplinară riscă suspendarea pe termen de 2 ani.

Robert Gomoescu - trisor Brasov Triathlon

Am dat niște telefoane și am aflat că Robert Gomoescu i-a dezumflat roata unui sportiv cipriot, care nu a mai putut continua cursa. Robert Gomoescu a fost văzut, raportat și, în cele din urmă, și-a recunoscut fapta.

A făcut-o pentru a elimina un concurent pe care l-a văzut candidat la podium, pe care își dorea cu orice chip să-l ocupe.  La open masculin, proba olimpică, Brașov Triathlon a premiat locul 1 cu 500 de euro, locul 2 cu 400 de  euro și locul 3 cu 300 de euro.

Comentarii