Sursa foto: Gran Fondo

Rose Bikes a lansat recent noul model de cursieră X-Lite, o bicicletă de carbon cu un cadru ce cântăreşte doar 760 de grame şi cu o furcă de 325 grame.

Noul X-Lite este disponibil în două variante de carbon, cu preţuri ce încep de la 2.299 de euro. Ambele versiuni pot fi cumpărate atât cu frâne pe disc, cât şi cu frâne normale. Versiunea cu frâne pe disc permite folosirea cauciucurilor de până la 30mm, versiunea cu frâne normale doar 28 mm.

Puteţi citi deja un review făcut de Gran Fondo, care a testat un model high-end, cu angrenaj SRAM RED eTap, roţi Zipp 454 NSW şi cauciucuri Zipp Tangente Speed. Cu aceste specificaţii bicicleta ar costa în jur de 8.100 de euro.

Comentarii

Dacă tot ai ajuns la sfârșitul articolului, aș vrea să-ți mai rețin atenția două secunde. Biciclistul.ro este un blog independent, susținut din resurse proprii. De aceea, orice contribuție venită din partea cititorilor este binevenită, mă va ajuta să generez conținut original și de calitate. Cum poți ajuta? Cu o mică donație lunară, de 1$, 3$, 5$ sau orice sumă vrei tu. O poți face aici:  https://www.patreon.com/join/biciclistul?. Mulțumesc anticipat!