Black Friday Rudy Project Romania 2019
Black Friday Rudy Project Romania 2019

Rudy Project va da startul reducerilor de Black Friday 2019 în ziua de 29 noiembrie, când va oferi discounturi semnificative, unele chiar și de peste 80%!

Reducerile vor începe de la prima oră a dimineții, cu numeroase oferte la ochelari de sport și de soare și căști de protecție, cu discount-uri cuprinse între 20-82%.

În timpul campaniei de BLACK FRIDAY din acest an, este însă posibil ca multe dintre ofertele de TOP să nu mai fie disponibile în ziua respectivă. Cum este posibil?

12 ARTICOLE MAI DEVREME, PENTRU MEMBRII VIP

Abonarea la newsletter-ul Rudy Project România este egală cu obținerea statutului de membru VIP, iar pentru aceștia Black Friday începe mai devreme!

Membrii VIP vor primi miercuri într-un newsletter cele mai interesante 12 oferte de Black Friday de la Rudy Project și își vor putea selecta astfel produsele dorite cu două zile înainte de campania de reduceri.

DOAR TIMP DE 24 DE ORE, EXCLUSIV PRIN NEWSLETTER

Din acest motiv, nu se poate garanta că toate ofertele vor rămâne valabile până vineri. Intră și tu în grupul VIP RUDY PROJECT până pe 26 noiembrie, abonează-te la newsletter și vei avea acces la cele mai bune oferte de BLACK FRIDAY ale Rudy Project!

Mirecuri dimineața caută în căsuța ta poștală cele 12 coduri promoționale cu ajutorul cărora, prin pagina www.rudyproject.ro, timp de 24 de ore, te poți bucura de vinerea neagră înainte de timp, iar ulterior, începând de vineri dimineața, te vor aștepta toate ofertele pe pagina lor de web!

Promoția Black Friday la Rudy Project este descrisă detaliat aici:

www.rudyproject.ro/blackfriday2019-pre

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE