Bidon-pentru-alergare-Decathlon-Romania

Decathlon are în oferta sa un bidon pentru alergare perfect pentru competiții sportive de alergare, ciclism sau triatlon.

Bidon pentru alergare - perfect concursuri - Decathlon Romania

Poate fi folosit pentru hidratare cu apă sau băutură izotonică sau pentru a transporta geluri energizante, astfel încât să-ți fie la îndemână să te energizezi în timpul cusei.

Este 100% din poliuretan termoplastic, este extrem de flexibil, motiv pentru care se poate compresa pe parcurs ce se golește. Dacă îți pui geluri energizante în el – eu pentru asta mi-l doresc – tot prin compresie îți va fi ușor să consumi conținutul, oricât de vâscos ar fi gelul.

Dacă gelurile sunt greu de înghițit recomand însă să adăugați un pic de apă în recipient, pentru a subția conținutul.

Am văzut că Decathlon are în ofertă două variante pentru acest bidon pentru alergare: de 250 ml și de 500 ml.

Bidonul de 500 ml este compatibil cu toate rucsacurile și centurile de trail.

Ajută acest blog! Linkurile de mai sus, pe care le-am dat către produsele din oferta Decathlon, sunt linkuri afiliate. Asta înseamnă că dacă le urmați și veți face o cumpărătură online din magazinul online Decathlon voi primi și eu un comision din valoarea totală a cumpărăturilor. Nu va fi o sumă mare, dar va fi un câștig.

Puteți susține acest blog și prin intermediul platformei Patreon, sub forma unui abonament lunar, a cărui valoare o puteți alege în funcție de dispoziția financiară.

Te-ar mai putea interesa să citești:

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE