Acasă Alergare S-a deschis pista de atletism “Viitorul” (Lia Manoliu)

S-a deschis pista de atletism “Viitorul” (Lia Manoliu)

IMAG0413

Pam, pam, pam! S-a deschis pista de atletism “Viitorul”, de lângă Arena Națională, nou renovată, cu culoare trasate și, foarte important, cu nocturnă! Da, cu nocturnă! Nu-mi vine nici mie să cred și sper că n-au aprins lumina doar așa, să ne arate că se poate și pe urmă s-o închidă din nou.

Am fost în seara asta acolo și am alergat, era foarte puțină lume și multă liniște. Tartanul este minunat, se vede că e nou. Sper că nu se vor forma bălți după ploaie, așa cum se întâmpla cu vechea pistă.

Chiar la intrare se află un anunț care, printre altele,  spune următoarele:

“Accesul pe stadionul de atletism Viitorul se va face pe bază de contracte (loturi naționale, cluburi și asociații sportive. Persoanele fizice care doresc să alerge vor achita un abonament de 63 de lei lunar și vor intra numai în intervalul orar rămas liber.

Loturile naționale, cluburile sportive și asociațiile sportive vor avea prioritatea în stabilirea orelor de antrenament , iar restul orelor rămase libere vor fi folosite de persoanele fizice”.

Update: Am fost informat că taxa va intra în vigoare începând de luni, 24.11.2015, iar accesul se va face pe baza unui card.

Comentarii

Articolul precedentBlack Friday 2015 la biciclete
Articolul următorStart Băneasa Trail Run, prima cursă a iernii
Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE