IMAG0413

Pam, pam, pam! S-a deschis pista de atletism “Viitorul”, de lângă Arena Națională, nou renovată, cu culoare trasate și, foarte important, cu nocturnă! Da, cu nocturnă! Nu-mi vine nici mie să cred și sper că n-au aprins lumina doar așa, să ne arate că se poate și pe urmă s-o închidă din nou.

Am fost în seara asta acolo și am alergat, era foarte puțină lume și multă liniște. Tartanul este minunat, se vede că e nou. Sper că nu se vor forma bălți după ploaie, așa cum se întâmpla cu vechea pistă.

Chiar la intrare se află un anunț care, printre altele,  spune următoarele:

“Accesul pe stadionul de atletism Viitorul se va face pe bază de contracte (loturi naționale, cluburi și asociații sportive. Persoanele fizice care doresc să alerge vor achita un abonament de 63 de lei lunar și vor intra numai în intervalul orar rămas liber.

Loturile naționale, cluburile sportive și asociațiile sportive vor avea prioritatea în stabilirea orelor de antrenament , iar restul orelor rămase libere vor fi folosite de persoanele fizice”.

Update: Am fost informat că taxa va intra în vigoare începând de luni, 24.11.2015, iar accesul se va face pe baza unui card.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

One thought on “S-a deschis pista de atletism “Viitorul” (Lia Manoliu)”
  1. Buna seara,am fost dupa deschiderea pistei viitorul in complexul lia manoliu din bucuresti,si am avut surpriza de a vedea nocturna aprinsa,si la poarta un afis mare pe care scria ca de luni 23 nov vor face cu taxa,abonament,am sunat la un nr lasat acolo scris,si a raspuns un domn,ilie constantin,care mi-a spus pe un ton rastit,caci l-au suparat intrebarile mele,cine este,l-am intrebat in ce calitate ne invita dansul a ne face noi abonament,si ce functie are,si a inchis tel,spunand ca vedem noi cum vom intra de luni,ei bine,am intrebat si eu pe niste baieti care se pare ca sunt angajatii complexului,si acest ilie constantin,este un simplu angajat al lia manoliu,al complexului,care are grija de sala de fitness,nu este nici a lui personala,nici a familiei lui,si pt asta are un salariu,este platit,este lider de sindicat,din care am inteles ca mai are decat cativa inscrisi,ca restul l-au parasit s-au retras cai plateau degeaba taxe,ei bine,sef de baza sportiva,implicit de pista,este un domn cojocaru,care are si bazinul in grija,si se pare,de lene,caci sunt 300 m de la bazin pana in complex,de lene sa vina zilnic sa vada ce este pe acolo,ia spus verbal acestui mascarici sa se mai uite pe acolo,si el a prins tupeu si sia luat puteri depline,a schimbat lacatele peste tot,nici paza nu mai are chei in caz ca ia foc ceva,si probabil are interes sa faca spaga asa cum vb lumea,deci acest individ,cand ne invita pe noi sa ne facem abonamente la lasa,caci fiti atenti ce mi-a spus la telefon,ca cine are abonament la sala lui merge gratis la pista,si ca sunt niste pachete sala lui,care a uitat sa zica ca este a complexului de fapt si el e decat angajat,asa,si ca sunt pachete sala plus pista moka,si nu mai stiu ce,oricum,trebuie izgonit acest individ,si nu intelegem de ce conducerea il lasa sa faca chestiile acestea,nu cumva le fac impreuna pt a isi insusi foloase necuvenite?lume multa,abonamente pe sub mana si etc?trebuie urmarit atent acest ilie constantin,si asta o sa facem,atentie ilie constantin ce faci,ca esti filat,si voi directorilor ai lia manoliu,puneti pe cineva calumea sa faca chestii din acestea,ca asta,la vreo problema mai grava va spune ca el nu are nici o vina,si se va fofila,ca am auzit ca este un las,si un pupator de funduri de directori,inchei spunand atata:pt angajatii tai dnule ilie,esti unu care se crede cea ce nu este de fapt,si ai grija ca vei fi urmarit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.