Sâmbătă, 4 iunie, mergem la TriKids, concurs care anul acesta face parte din campania Mișcarea face bine, powered by Dolce Sport și susținută de Telekom România.

Natalia a câștigat în 2014 concursul de duatlon TriKids, la categoria fete 4-5 ani, iar anul acesta va participa la categoria 6-8 ani (ea face 7 ani pe 30 decembrie), unde va avea o concurență mult mai puternică. Sunt deja 19 fete înscrise și probabil că numărul concurentelor va mai crește până în ziua cursei.

Înscrieri aici (taxa de participare este de 50 lei)

Copiii vor avea de alergat 330 de metri, după care de pedalat 1 km și din nou alergare, tot 330 de metri. Vlăduț va lua și el startul la concursul de duatlon.

Toți copiii care participă la proba de duatlon vor primi cipuri electronice pentru cronometrare, cu ajutorul cărora va fi determinat timpul exact al cursei. Copiii vor primi în kitul de participare și un tricou oficial al evenimentului, iar după linia de finish organizatorii le vor înmâna tuturor medalii.

Înainte de concursul de duatlon, Natalia va lua startul la proba de cros, unde va avea de alergat 660 de metri.

Întrecerile au loc la baza sportivă a Federației Române de Rugby – Stadionul Național de Rugby “Arcul de Triumf”.

Comentarii

Dacă tot ai ajuns la sfârșitul articolului, aș vrea să-ți mai rețin atenția două secunde. Biciclistul.ro este un blog independent, susținut din resurse proprii. De aceea, orice contribuție venită din partea cititorilor este binevenită, mă va ajuta să generez conținut original și de calitate. Cum poți ajuta? Cu o mică donație lunară, de 1$, 3$, 5$ sau orice sumă vrei tu. O poți face aici:  https://www.patreon.com/join/biciclistul?. Mulțumesc anticipat!