Semimaraton Gerar, cea mai populară competiţie de alergare a acestui anotimp, va avea loc în data de 25 ianuarie.

Organizatorii încă nu au anunţat data de la care vor începe înscrierile, dar au dat totuşi ceva mai multe detalii cu privire la modalitatea de înscriere, care nu va fi una tocmai simplă.

Pentru că Semimaraton Gerar a devenit un concurs foarte, foarte popular, pentru că anul trecut au existat mulţi sportivi amatori care au rămas pe tuşă, pentru că nu au apucat să se înscrie, de data aceasta înscrierile se vor face în mai mulţi paşi.

Vor fi oferite treptat, în mai multe zile, la ore diferite, astfel încât orice persoană să aibă cel puţin o şansă de a fi online la acordarea locurilor. Dar mai bine citiţi toate amănuntele pe pagina oficială a Semimaraton Gerar.

Semimaraton Gerar 2015 va avea disponibile 110 poziţii pentru echipele de la proba de semimaraton, 150 de locuri la proba de 10,8 km şi 150 de locuri la proba de 3,6 km.

Am mai aflat că în kitul de participare va fi un buff, care arată chiar drăguţ şi pe care îl vor primi concurenţii de la proba de semimaraton şi de la proba de crosul de 10,8 km.

Kit de participare - buff

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.