SportsDirect - articole sportive

SportsDirect.com a mărit din nou taxele de transport către România. Astfel, comenzile către România vor fi taxate cu cel puţin 8,99 euro.

Ştiu, e o veste proastă, va trebui să ne regrupăm şi să ne unim forţele pentru a plăti transport mai mic.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

7 thoughts on “SportsDirect a mărit din nou taxele de transport”
 1. Habar nu am, nu m-am confruntat până acum cu această situaţie, însă cred că cel mai indicat ar fi să-i contactezi, să le scrii. Sigur îţi vor răspunde. Teoretic, ar trebui să se poată ceea ce-ţi doreşti tu, dacă ai păstrat factura, cu care să dovedeşti că ai achizioţionat produsul respectiv.

 2. Salut. Am cumparat don magazinul sportsdirect din Viena, o geaca pt ski. As dori o alta marime, dar nu mai ajung la Viena. Stii daca se pot returna pt schimb folosind politica magazinului online? Merci

 3. Buna,
  Am comanda si doresc sa o plasez si îmi arată ca am taxa de transport 19,99 la o comanda de 300 de euro ,cum se poate așa ceva, având in vedere ca peste 100 de euro este gratuit.Va rog frumos sa îmi răspundeți.

  Mulțumesc,
  Cristina

 4. Pentru că îşi permit :). SportsDirect are în continuare preţuri foarte bune, chiar şi cu noua taxă de transport. A fost, probabil, o perioadă în care au atras o masă de clienţi, iar acum revin la vechile politici.

 5. Pt ca au vazut ca romanii, cand e vorba de cumparaturi pe site la preturi joase, au bani si de nevoie platesc transportul si mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.