Stirile zilei - Biciclistul.ro

Turul Franței

– Tejay van Garderen (BMC) este convins că poate reveni în top 10 Turul Franței, iar cheia va fi consistența. Acum se află pe locul 11, la 1:01 de Chris Froome. Sursa: Cyclingnews.

Bicicleta lui Chris Froome a fost testată în fiecare zi pentru doping mecanic, spune team managerul echipei Sky, supărat că cineva s-ar putea gândi că britanicul ar recurge la o asemenea măsură necinstită. Sursa: Cyclingnews.

UCI folosește raze X pentru a testa bicicletele din Turul Franței, în căutarea motorașelor ascunse. Până acum a testat 10 biciclete. Sursa: Cyclingnews.

– Romain Bardet (AG2R La Mondiale) se surprins de cât de strâns e clasamentul în Turul Franței. Francezul nu crede că și-a conservat cineva energia pentru săptămâna finală din Alpi. După nouă etape în Turul Franței, Bardet e la 44 de secunde de tricoul galben, Chris Froome. Sursa: Cyclingnews.

Chris Froome îl depășește pe Bradley Wiggins în topul victoriilor obținute de britanici all-time. Froome a ajuns la 34 de victorii la PRO (nu doar Turul Franței), cu una mai mult decât Wiggins. Topul este condus de Mark Cavendish, cu 140 de victorii din 2007 și până în prezent(impresionant!). Sursa: Cycling Weekly.

Nairo Quintana zice că Turul Franței 2016 este o bătălie de tip dogfight și că el este mai puternic ca niciodată. E pregătit să-l înfrunte pe Chris Froome, dar încă nu a găsit momentul oportun. Sursa: Cycling Weekly.

– Ce pantofi de ciclism mai fistichii se folosesc în Turul Franței. Sursa: Road.cc.

Etapa 10 din Turul Franței (astăzi) e una complicată, iar întrebarea care se pune este următoarea: va fi finish cu sprint sau nu? Detalii și analiză pe The Inner Ring.

Triatlon

– Cum poate fi îmbunătățit înotul pentru Ironman. Sursa: 220Triathlon

– Ce mi-aș fi dorit să știu când am început să mă antrenez pentru triatlon. Sursa: Blogul Garmin

 

 

 

 

Comentarii

Articolul precedentImpresii după concurs: Ironman Balatonman 2016
Articolul următorNairo Quintana: Poker sau placiditate bovină?
Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE