În luna iulie biciclistul.ro a fost online. În august ne-am apucat serios de treabă şi am scris 75 de articole. În  septembrie, coincidenţă, am avut tot 75 de articole, doar că traficul s-a dublat faţă de luna precedentă, până la 15.000 de vizualizări.

Cele mai vizualizate articole din luna septembrie, puse într-un top 10, au fost următoarele:

  1. Concurs foto: câştigă un super telefon HTC Touch Cruise
  2. Concurs foto HTC Touch Cruise
  3. Câştigătorul concursului foto care va lua un HTC Touch Cruise
  4. Concurs: fii iute la pedale cu Zaza Pizza
  5. Răsturnare de situaţie, avem o nouă poză câştigătoare
  6. Clasamentul complet al fotografiilor înscrise în concursul biciclistul.ro
  7. Triatlon Challenge Mamaia 2010: primele impresii
  8. Ce e de făcut în cazul unui accident
  9. Manifest: de ce merg cu bicicleta
  10. Ce n-a înţeles George Hari Popescu

Aşa cum mă aşteptam, concursul HTC a ocupat locul fruntaş, dominând categoric acest top. Concursul cu Zaza Pizza, deşi se află la început, a beneficiat de multă atenţie din partea cititorilor biciclistul.ro – mâncăcioşilor! Mă bucur că în top au intrat şi impresiile mele de la triatlonul de la Mamaia, ceea ce înseamnă că subiectul a stârnit interesul multora dintre voi.  Au fost câteva voci care au spus că am insistat prea mult cu triatlonul.

Mă bucur că Alexandru Burlacu a intrat în top 10 articole de pe biciclistul.ro. Felicitări Alex! Articolul tău a fost preluat de 37 de ori pe Facebook.

Manifestul meu, strâns legat de articolul adresat lui George Hari Popescu, au fost scrise la sfârşitul lunii septembrie, dar au prins valul unei sensibilităţi crescute din partea mai multor tabere de biciclişti.

Ne recitim pe aceeaşi temă la sfârşitul  lunii octombrie, când sper să traficul va continua să crească într-un ritm ameţitor 🙂

Comentarii