Seven Sport Club - tabara triatlon Thassos

Seven Sport Club organizează o tabără de triatlon pe insula Thassos, în perioada 29 aprilie – 5 mai 2019, deschisă atât membrilor clubului, cât și triatloniștilor amatori din afara lui.

Valentin Georgescu, președinte Seven Sport Club (foto: More Networking)

”Experiența Thassos reprezintă un exercițiu de învățare pentru toți. Tabăra se mulează perfect atât pe întrebările începătorilor, cât și pe așteptările avansaților”, a declarat pentru Biciclistul.ro Valentin Georgescu, președintele Seven Sport Club.

”Seminariile reprezintă un punct forte, afli multe lucruri noi, poate vezi și alte reflexii ale celor pe care le știi sau crezi că le știi deja. Timpul petrecut cu antrenorii este superior calitativ față de cel pe care îl petreci în timpul programului tău obișnuit. Programul din Thassos va semăna cu cel al unui sportiv”, a mai spus  Valentin Georgescu.

Din ce am vorbit cu Valentin, am înțeles că alături de Seven Sport Club vor fi în Thassos cel puțin patru antrenori, pentru fiecare disciplină a triatlonului: la înot Flory Buga, pentru alergare Paraschiv Eftimie, pentru ciclism Alex Ciocan și master of triathlon Flabio Carmona.

Cursanții vor fi împărțiți în grupe, în funcție de nivelul de pregătire.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE