O, da, asta da veste bună! Proba de înot de la Triathlon Challenge Mamaia 2014 va avea loc în  mare, cu start de pe plajă, din fața Hotelului Rex.  Locul de  campare a bicicletelor rămâne același, iar tranziția se va  face pe pasarela care a fost construită recent  acolo.

Eu nu  puteam să suport  lacul ăla! 🙂 Are valuri în toate părțile,  te epuizează de energie  și este  foarte  neprietenos. Înotul în mare va  fi altceva. De-abia aștept!

Zona de  tranziție dinspre proba de înot înspre cea de  bicicletă devine mai lungă, având vreo 400 de  metri.

Un alt element de  noutate va fi  și finish-ul de 100 de  metri cu yonă controlată post-finish pentru participanți, pe modelul Campionatului Mondial de Triatlon.

Anul acesta  premierea sportivilor va avea loc duminică, pentru că sâmbătă este concursul pentru noi, amatorii, iar duminică își  măsoară  forțele elitele, adică sportivi de prin toată lumea, pentru că concursul de  la Mamaia  este  și cupă  europeană ITU.

Triathlon Challenge Mamaia 2014  - traseu

Comentarii

Dacă tot ai ajuns la sfârșitul articolului, aș vrea să-ți mai rețin atenția două secunde. Biciclistul.ro este un blog independent, susținut din resurse proprii. De aceea, orice contribuție venită din partea cititorilor este binevenită, mă va ajuta să generez conținut original și de calitate. Cum poți ajuta? Cu o mică donație lunară, de 1$, 3$, 5$ sau orice sumă vrei tu. O poți face aici:  https://www.patreon.com/join/biciclistul?. Mulțumesc anticipat!