Ironman Malaysia 2019

Ironman Malaysia pune la bătaie 50 de sloturi pentru finala IRONMAN World Championship 2020 și nu mai puțin de șase români își vor încerca șansele de a obține un loc fruntaș, care să le aducă calificarea.

Sâmbătă, 26 octombrie, îi puteți urmări live pe Deak Zsombor (numărul de concurs 40) Mihai Vigariu (136), Andrei Dudu (111), Mihai Baractaru (385), Marian Pletea (214) și Gerda Maria Dumitru (144).

Al șaptelea român prezent în Malaezia este Alex Toma (numărul 1529), care va concura la proba de Half, la Ironman 70.3 Langkawi, cu intenția de a prinde un slot în finala IRONMAN 70.3 World Championship 2020, ce va avea loc în Taupo, Noua Zeelandă.

Nu mai puțin de 60 de sloturi vor fi oferite pentru marea finală, unde Mihai Vigariu este deja calificat.

Mihai Vigariu, Andrei Dudu și Mihai Baractaru au mai participat în finala mondială de la Kona.

Mihai Baractaru 2019 - foto Garmin România
Foto: Garmin România

Mihai Baractaru este românul care a bifat cele mai multe prezențe la Kona (3). De altfel, el este și primul român care a reușit calificarea în finala din Hawaii.

[table id=33 /]

Mihai-Vigariu-Ironman-Kona-2019

Mihai Vigariu, primul român care a reușit să coboare sub nouă ore pe distanța Ironman, a participat în finala de la Kona de două ori.

[table id=59 /]

Andrei Dudu - la Ironman Kona 2018
Foto: arhiva personală Andrei Dudu

Andrei Dudu a participat până acum o singură dată la Kona.

[table id=60 /]

Deak Zsombor concurează la categoria PRO

Deak Zsombor va fi unul dintre cei 46 de sportivi de pe lista PRO. Românul va concura împotriva unor nume grele, precum Javier Gomez sau Andy Potts.

Deak Zsombor este singurul sportiv care concurează în circuitul Ironman la categoria PRO.

Cel mai recent rezultat înregistrat de Zsombor a fost în septembrie, la Wenzhou ITU Multisport World Cup – Long Distance Triathlon | Elite Men, unde s-a clasat pe locul 9/16.

Te-ar mai putea interesa să citești:

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

This will close in 0 seconds