Javier Gomez - The Island House Invitational Triathlon

Am descoperit întâmplător pe YouTube un concurs de triatlon cum n-am mai văzut până acum, absolut fabulos. E vorba despre Island House Invitational Triathlon, ce are loc în Bahamas, pe un traseu de vis.

Au fost deja două ediții până acum (2015 și 2016) și este super incitant pentru că-i adună pe cei mai buni 20 de sportivi din toate ramurile triatlonului, sprint, olimpic, 70.3 sau Ironman, și îi pune să concureze timp de trei zile. Și aici vin chiar cei mai buni, pentru că și premiile sunt pe măsură: 500.000 de dolari fondul total de cash pus la bătaie de organizatori.

Probele sunt rapide, grele și îi pun în dificultate chiar și pe cei mai buni – am văzut atleți cuprinși de crampe musculare acute. Urmăriți rezumatele de la edițiile trecute, vă garantez că dacă vă place triatlonul veți sta nedezlipiți de ecrane 🙂 (da, așa cum se vede și în fotografia de intrare, prima ediție a fost câștigată de către Javier Gomez).

Comentarii

PUBLICITATE:Fă-ți cumpărăturile de la Decathlon prin acest link și Biciclistul.ro încasează un comision pentru recomandarea făcută.