Sâmbăta asta, 26 mai, are loc Skirtbike, un marș biciclistic făcut de bicicliste, care vor pedala de la Parcul Circului pe Ștefan cel Mare, de unde vor face dreapta pe Dorobanți, către piața Charles de Gaulle, către bulevardul Aviatorilor, cu punct final în parcul Herăstrău.

Deci, fete pe biciclete. Multe fete pe biciclete, îmbrăcate cool (sper). Citez direct de pe site-ul evenimentului, skirtbike.ro:

Regula nescrisă a evenimentului spune că fiecare participantă la SkirtBike trebuie să vină îmbrăcată în ținută chic, cu rochie sau fustă, tocuri sau balerini, pălărie sau eșarfă, cu flori în par sau în coș, cu claxon și bicicletă, pentru ca această promenadă să demonstreze că mersul pe bicicletă înfrumusețează.

Afis-SkirtBike-2012-Bucuresti

În concluzie, Skirtbike face bine la sănătatea fotografilor :). Uite o selecție de fotografii cu cele mai mișto bicicliste care au fost la Skirtbike 2011.

[imagebrowser id=132]

Gabi Solomon aleargă 24 de ore

Pe 26 mai, Gabriel Solomon va începe să alerge timp de 24 de ore în cadrul eveninimentului caritabil 24h – Alergăm pentru copii. Pe lângă că poţi veni să-l vezi live în Baneasa Shopping City, poţi să și ajuţi, donând minim 50 de lei pe site-ul campaniei.

Evenimentul este organizat de Ro Club Maraton şi Smart Atletic și face parte din campania “42 pentru o şansă”. Alături de Gabi vor fi în 12 prieteni, care vor alerga în regim de ştafetă toate cele 24h.

Despre proiectul “Fiecare copil contează”

România are cea mai mare rată a mortalităţii infantile din Europa. Avem o rată de 9,8%, ceea ce înseamnă dublu faţă de media din Uniunea Europeană: mai exact, la 1.000 de nou-născuţi se înregistrează 9,8 decese. Parte a campaniei mondiale Every One, proiectul îşi propune diminuarea cu 15% a mortalităţii infantile şi a numărului de decese în rândul copiilor cu vârsta mai mica de cinci ani, în perioada 2010 – 2015.

Prin proiectul ”Fiecare copil contează” sunt derulate acţiuni menite să combată cauzele prevenibile ale deceselor, printr-o componentă majoră de informare şi educare, atât în rândul viitoarelor mame, cât şi la nivelul fiecărei comunităţi, şi printr-o componentă de intervenţie, care presupune asigurarea unei alimentaţii sănătoase (suplimente nutriţionale) femeilor gravide şi copiilor cu vârsta de până la 5 ani.

Comentarii