Sursa foto

Macey Stewart, ciclistă profesionistă la Wiggle-Hitgh5, a publicat luni un videoclip emoțional, în care și-a exprimat revolta, printre lacrimi, după ce un șofer a trecut cu mașina periculos de aproape de ea, în timp ce se antrena.

Am avut și eu parte de câteva senzații tari, când au trecut milimetric pe lângă mine niște tiruri, care circulau în mare viteză. De atunci evit drumurile aglomerate, încerc să pedalez doar pe drumuri care trec prin multe sate și comune, astea sunt cele mai puțin circulate.

Voi de ce peripeții ați avut parte pe șoselele patriei?

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

5 thoughts on “Vă este frică să ieșiți cu bicicleta pe șosea?”
  1. In 23-07-2018 am participat la un concurs MTB in Poiana Brasov unde am reusit sa iau locul l. Dupa festivitatea de premiere am plecat impreuna cu prietenul meu spre casa, noi locuim in Brasov. Pe drumul de Poiana, la a treia curba, am fost agatata cu oglinda de o masina si am avut fractura la mana dreapta. Autorul a fugit de la locul acidentului. Prietenul meu mi-a dat primul ajutor si a chemat Ambulanta si Politia. Prietenul meu a dat si declaratie la Politia din Poiana Brasov, cu lux de amanunte deoacere a vazut marca si numarul masinii care a produs acidentul. Deocamdata, nu s-a gasit soferul, s-a deschis doar un alt dosar. Soferii din Romania nu pastreaza distanta fata de biciclisti.

  2. Evident, duduia nu va afla niciodata care este opinia ta, dar chiar si asa, cred ca s-ar impune un limbaj mai decent. Suntem oameni, nu animale.

  3. De ce se vaită duduia? Că ascultă la căști, muzică sau altceva când pedalează în oraș. Și nu aude ce se întâmplă în jurul ei este normal? Ce îi atârnă de cască, căștile de la telefon, nu? Are “lacrimi de crocodil“, Marș duduie!

  4. Un sofer a trecut asa aproape de mine, desi din sens invers nu circula numic, incat m-a arunc peste bordura, in gard. M-am julit putin, sange, piele decojita, etc… dar, a avut bunul simt sa opreasca si mi-a oferit 200 lei, ca sa nu mai fac reclamatie…

  5. Dear Macey. Try Romania. You will crying for joy if you get away with life… 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.