Road Grand Tour - The Wall

Se apropie cu repeziciune unul dintre cele mai palpitante concursuri de ciclism pe șosea din România, Road Grand Tour The Wall, motiv pentru care vreau să-ți reamintesc că te mai poți înscrie cu taxa redusă doar până în data de 10 mai!

Data cursei: 25 mai 2024. Vom da piept cu monstruoasa urcare Sultanul și vom pedala printre peisaje spectaculoase, alături de peste 300 de sportivi pasionați de ciclism.

Traseul competiției oferă două opțiuni:

  • 57 km pentru cei cu mai puțin timp pentru antrenament
  • 108 km pentru cei curajoși și pregătiți, adică aproape două tururi.

Fiecare tură, asemenea unei povești, te va conduce prin peisaje pitorești și cățărări provocatoare, precum Sultanu’, un mic “Zid”, a cărui pantă se apropie pe alocuri de 30%, urmat de coborâri și urcări fascinante și încărcate de adrenalină.

Urcare de la Costișata, cu 4k de pantă medie de 6% și cu 13-14% încinație constantă pe ultima parte este și ea de luat în seamă. Iar apoi te mai așteaptă încă vreo 2 km de pantă, chiar înainte de sosire, ca să fie sigur că nu ajungi la finish cu resurse.

Peisajele, prietenii, bârfele de dinainte și de după cursă, platourile cu șunculiță, roșii, ceapă și slănină sunt bonus.

Cu Road Grand Tour, vei avea parte de o experiență completă de cursă, susținută de o echipă profesionistă care se asigură că totul decurge în siguranță și că fiecare participant se simte în largul său. Există inclusiv opțiunea de a te alătura plutonului sau de a merge în ritmul tău, iar în caz de nevoie,  voiture ballee, mașina mătură, îți stă la dispoziție.

De lăudat, Road Grand Tour susține atât sportivii de performanță, cât și pe cei paralimpici, oferindu-le înscriere gratuită.

Află mai multe detalii și înscrie-te acum pe www.roadgrandtour.ro.

Citește și relatarea mea la cursa de anul trecut.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.