Giant Romania

Giant Romania

Giant România face angajări. Prima condiție este să fii pasionat de biciclete. Pe urmă:

Dacă ești meșter mare…sau în devenire, dacă dorești să comunici mai bine și să-ți faci prieteni noi în fiecare zi, vino în echipa Giant. Ne găsești la showroom-ul de biciclete!

Showroom-ul de biciclete Giant România înseamnă 300 de metri pătrați de spațiu comercial, pe strada Traian nr. 98. Aici poți vedea peste 100 de modele de biciclete Giant.

Pentru noul sezon, Giant România angajează mecanic și asistent de vânzări în cadrul showroom-ului.

Dacă te interesează unul dintre aceste joburi poți trimite CV la sales@giantromania.ro.

Ce trebuie să știi despre Giant

Giant Manufacturing este  un producător taiwanez de biciclete. Compania s-a înfiinţat în 1972. La început, Giant nu avea propria-i marcă şi comercializa alte branduri de biciclete, precum Schwinn.

În 1986 Giant şi-a definit propria marcă de biciclete cu  preţuri de peste 200 de dolari.

În prezent,  Giant este unul dintre cei mai  mari producători de biciclete  din lume,  fiind prezent în peste 50 de ţări şi peste 10.000 de magazine. În 1998 Giant vindea 2,8 milioane de biciclete.

Fabricile Giant din Taiwan au înregistrat vânzări de 39,2 milioane de euro în luna ianuarie 2012, în ușoară scădere cu 6,91% față de aceeași lună din anul precedent. Potrivit oficialilor Giant acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că au fost mai puține zile lucrătoare și din cauza faptului că au existat întârzieri ale transporturilor.

Giant are fabrici de biciclete în Taiwan, Olanda şi China.

Cadru Giant

Vezi aici ce tipuri de biciclete produce Giant.

Competitorii principali ai Giant:

  • Specialized Bicycle Components
  • Cannondale Bicycle Corporation
  • Kona Bikes
  • Trek Bicycle Corporation

Giant în România

Bicicletele Giant sunt distribuite  în România prin intermediul companiei  Sincron Performance. Intrarea oficială a Giant pe piaţa locală a avut loc în data de 21 mail 2009.

Giant România a vândut 1.000 de biciclete în 2010, iar oficialii companiei au estimat pentru 2011 vânzări de 1.500 de biciclete.

 

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

One thought on “Vrei să lucrezi la Giant România?”
  1. Sunt fan Giant. Am o cursiera mai veche, cu schimbatoare pe cadru, de care sunt foarte multumit. Are peste 7 ani de cind o am si din cauza ei am luat anul asta Revel 4, o montana tot de la Giant, pe care din cauza vremii inca nu am apucat sa o testez. Abia astept! 🙂

    Probabil ma numar printre alea 1.500 estimate anul asta:), la vanzari. Nu am stiut ca firma e din Taiwan, dar stiu ca sunt un producator serios, cu piese de calitate pe piata mondiala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.