Wings For Life World Run 2015

Wings For Life World Run 2015În mai puţin de cinci ore încep înscrierile la Wings For Life World Run, cel mai mare concurs de alergare caritabil din lume, care se desfăşoară simultan în 35 de ţări, ce va avea loc în data de 3 mai 2015.

Biciclistul.ro va susţine benevol acest concurs şi cauza umanitară care stă în spatele întregului eveniment, pentru că toate fondurile strânse vor fi donate 100% pentru cercetarea medicală în domeniul leziunilor măduvei spinării.

În majoritatea cazurilor, paralizia este provocată de leziunile acute ale măduvei spinării, ca urmare a unui accident dramatic. Fibrele nervoase sunt întrerupte, iar celulele nervoase din jurul rănii sunt distruse.

O leziune a măduvei spinării implică nu doar imposibilitatea deplasării sau a mişcării unui membru, ci o serie de alte complicaţii medicale, care impun limitări drastice ale vieţii de zi cu zi. Aşa i s-a întâmplat şi lui George Baltă, fost rugbist, care a suferit un accident în timpul unui meci din 2006, în urma căruia coloana vertebrală i-a fost afectată şi a rămas imobilizat într-un scaun cu rotile. Dacă nu aţi mai auzit până acum de el, vă invit să citiţi povestea lui.

Anul trecut, când am participat şi eu, Wings For Life World Run a scos la alergat peste 35.000 de oameni şi a reuşit să adune nu mai puţin de 3 milioane de euro!

A lesion of the spinal cord not only impacts the ability to move your limbs; the injury also causes a large number of health-related complications and limitations in daily life.

Cu cât te înscrii mai repede la Wings For Life World Run cu atât va fi mai mic numărul tău de concurs 🙂

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.