WinterTri Challenge 2017

Eram convins că WinterTri Challenge nu va mai avea loc, pentru că a fost în decembrie ChristmasTri Challenge, dar uite că m-am înșelat. Clubul Sportiv Smart Atletic pregătește a șasea ediție a WinterTri Challenge, concurs de triatlon care va avea loc în data de 18 februarie 2017 la Complexul Olimpic Izvorani.

Deocamdată nu au fost anunțate informații detaliate despre eveniment și, de asemenea, nu au fost deschise înscrierile.

Vă pot spune, dacă mă iau după ediția de anul trecut, că la concursul individual vor fi următoarele probe:

  • alergare 5,5 km
  • bicicletă 12 km
  • înot 500 metri

Este un concurs de triatlon atipic, pentru că proba de înot se desfășoară în bazin, motiv pentru care aceasta va și ultima, ca ordine. Se aleargă pe un teren plat, semi-offroad (are multe zone de asfalt). Acum, la cât a nins terenul va fi complet offroad, putem chiar să-i spunem snowroad :).

E bine de știut că vor fi permise doar bicicletele de tip mountain bike.

Mai multe amănunte despre probe puteți citi chiar pe site-ul oficial.

WinterTri Challenge este un concurs ideal pentru cei care vor să debuteze în lumea triatlonului, să-și facă o idee despre cum se desfășoară un concurs de trialton, care-i feeling-ul. E un concurs rapid, solicitant aș spune, provocator.

Vă recomand să citiți cu mare atenție articolul scris de Bogdan Ioniță, despre cum trebuie abordat un concurs de triatlon de iarnă. Bogdan este unul dintre cei mai buni triatloniști din România la categoria lui de vârstă, participă la toate competițiile importante din țară și se antrenează cu metodă.Booking.com

Comentarii

PUBLICITATE:driedfruits.ro/