World Class servicii inot

Triatlonul este o pâine bună de mâncat pentru compania World Class România, în centrele căreia se adună triatloniștii în timpul iernii, pentru orele de spinning, la bazin sau, pur și simplu, pentru sesiunile din sala de forță.

Azi am fost la evenimentul #Behealthy Festival 2019, ținut de către World Class în parcul Herăstrău și am observat că zona de cycling/spinning era printre cele mai aglomerate, există un interes crescut nu doar din partea cicliștilor și triatloniștilor, ci și din zona de fitness (erau multe doamne și domnișoare).

Revin la World Class și la triatloniști. Mi-a picat în mână un pliant prin intermediul căreia compania își face reclamă la serviciile de antrenament pentru înot și la piscine:

”Preferi antrenamentele în apă și ai nevoie de o tehnică mai bună. Ai nevoie să te pregătești pentru primul tău triatlon. Vrei să înveți să înoți. Vrei să te tonifiezi în timp ce deprinzi skilluri noi.

Orice obiectiv ți-ai propus, la piscinele World Class găsești …bla bla…instructori de înot dedicați 100% ție.

Bla bla, cele 20 de pisicine World Class…bla bla”.

Pe pliant nu se regăseau informații despre prețuri, dar reieșea că există pachete de înot promoționale, pachete despre care poți afla mai multe la recepția cluburilor.

Pot beneficia de sesiuni de înot și cei care nu sunt membri World Class.

Eu nu cunosc pe nimeni care să se antreneze la înot cu World Class, dacă există printre cititorii Biciclistul.ro asemenea clienți, să ridice mâna sus și să ne spună și nouă cum e să te antrenezi la World Class, în ce constau antrenamentele etc.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE