13 minute în apă de 0 grade Celsius (REPORTAJ VIDEO)

Vă invit să urmăriți un reportaj făcut de subsemnatul, primul reportaj video de altfel, în care este vorba despre antrenamentul pe care îl practică Paul Georgescu, cel mai bun înotător român în ape deschise, pentru participarea sa la campionatul mondial de înot în ape înghețate.

Paul va fi prezent în Rusia, la Murmansk, unde se va desfășura această competiție, în perioada 14-17 martie 2019. Va înota 1.000 de metri în ape cu temperaturi aproape de îngheț. Pentru asta are nevoie de antrenament.

Paul a fost asistat de către Valentin Bunea, Instructor Wim Hof Method.

SAFETY WARNING!

Paul are experiență vastă în expunere la frig, a înotat zeci de kilometri în ape cu temperatură scăzută. Pentru o persoana fără experiență și fără supraveghere specializată (Instructor Wim Hof Method) orice expunere mai mare de două minute în apă cu gheață crește riscul de hipotermie care poate fi urmat de deces.

Comentarii

Dacă tot ai ajuns la sfârșitul articolului, aș vrea să-ți mai rețin atenția două secunde. Biciclistul.ro este un blog independent, susținut din resurse proprii. De aceea, orice contribuție venită din partea cititorilor este binevenită, mă va ajuta să generez conținut original și de calitate. Cum poți ajuta? Cu o mică donație lunară, de 1$, 3$, 5$ sau orice sumă vrei tu. O poți face aici:  https://www.patreon.com/join/biciclistul?. Mulțumesc anticipat!