Oferte speciale la Hotel Iaki

Hotel Iaki a lansat recent un program de oferte promoţionale pentru trei momente speciale: Halloween, Ziua Naţională a României şi Revelion 2019.

Halloween 2018 la Iaki

Oferta Iaki de Halloween include şapte nopţi de cazare cu mic dejun inclus, plus o noapte gratuită, fără mic dejun.

Pentru o cameră dublă standard, două persoane vor plăti 929 de lei, iar dacă optează pentru această ofertă, dar fără terpaii SPA incluse, preţul este 699 lei.

Mai jos aveţi toate detaliile.

Halloween 2018 la Hotel Iaki

Petrece de Ziua Naţională a României la Hotel Iaki

Sărbătoreşte Ziua Naţională a României la mare, într-o atmosferă unică şi specială! Hotel Iaki vă propune două pachete, de două sau trei nopţi, cu mic dejun şi cină incluse, cu o petrecere specială chiar de 1 decembrie, cu servicii de entertainment pentru copii, acces la serviciile de SPA, adică piscină, saună, jacuzzi, duş cervical şi duş emoţional.

Pentru doamne, terapiile SPA vor însemna un ritual corporal Gerovital Equilibrium, care include gommage enzimatic cu microcapsule de papaină şi masaj relaxant cu cremă Gerovital Equilibrium.

Domnii vor beneficia de împachetare cu nămol şi masaj relaxant al scalpului.

Detalii mai jos:

Oferta Hotel Iaki - 1 Decembrie 2018

Revelion 2019 la Hotel Iaki

Începe un nou an de 4 stele cu Hotele Iaki, care a pregătit două pachete speciale dedicate trecerii în 2019! Poţi alege între pachetul de trei nopţi sau cel de patru nopţi, pentru 2.299 lei, respectiv 2.599 de lei de persoană, cu cameră dublă standard.

Detalii complete mai jos:

Revelion 2019 la Hotel Iaki

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

This will close in 0 seconds