Felix Duchampt - bronz cupa mondiala Lima 2019

Felix Duchampt, francezul care va reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokyo la proba de triatlon, a obținut locul 3 la Cupa Mondială de la Lima, cursă de triatlon sprint, care a avut loc pe același traseu pe care au fost organizate anul acesta Jocurile Panamericane.

Foto: ITU

Duchampt a concurat alături de alți 60 de triatloniști care au trecut linia de finish. Locul 1 i-a revenit brazilianului Manoel Messias, iar locul 2 elvețianului Florin Salvisberg, care a înregistrat același timp cu Felix Duchampt.

Felix Duchampt - clasament Lima World Cup 2019

Sportivii au avut de înotat 750 de metri, de pedalat 20 km și de alergat 5 km.

Competiția a premiat în bani primele 15 locuri, iar Felix Duchampt s-a ales cu un premiu în valoare de 4.500 de dolari. Locul 15 era premiat cu 150 de dolari.

”M-am întors, locul 3 la Lima World Cup astăzi! Mă simt minunat după un an foarte greu în circuitul ITU!”, a scris Felix Duchampt pe contul său de Instagram.

Următoarea competiție în care va lua startul Felix Duchampt este Santo Domingo ITU Triathlon World Cup, care va avea loc în perioada 9-10 noiembrie.

Felix Duchampt a avut cinci podiumuri internaționale în 2019:

În prezent, Felix Duchampt se află pe locul 65 în clasamentul mondial ITU.

Antoanela Manac, locul 43 din 50

Antoanela Manac - finisher cupa mondiala Lima 2019
Foto: arhivă personală Antoanela Manac

În competiția fetelor, Antoanela Manac s-a clasat pe locul 43 din 50 de participante care au trecut linia de finish.

”Când ești în forma cea mai bună exact atunci se întâmplă să pățești ceva! Astăzi la Cupa Mondială din Lima am avut o evoluție foarte bună până în a doua tură de bicicletă din cele patru, unde în plutonul fruntaș în care mă aflam s-a căzut masiv și din păcate am căzut și eu. M-am ridicat și am continuat turele chiar dacă am rămas singură. Am tras de mine să termin cursa și mă bucur că am reușit asta. Rănile mele sunt superficiale și voi fi pregătită pentru următoarea cursă din Argetina, la care voi participa peste o săptămână!”, a scris Antoanela Manac pa pagina sa de Facebook.

Antoanela Manac - clasament Lima World Cupa 2019

Podiumuri pentru Antoanela Manac în 2019

Antoanela Manac a avut un an încărcat în competiții, iată cele mai importante rezultate pe care le-a înregistrat în 2019:

Manac se află în prezent pe locul 77 în clasamentul mondial ITU.

Te-ar mai putea interesa să citești și:

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

This will close in 0 seconds