Valeria-Steven-Van-GroningemSursa foto: romania-insider.com

Acum două zile am fost invitat la cină la reședința familiei Van Groningen. N-am fost singurul invitat, au participat mai mulți jurnaliști, bloggeri și membri ai echipei Bucharest Running Club, asociația care organizează Maratonul București, Semimaratonul București și, mai nou, Bucharest 10k & Familiy Run.

Gazda evenimentului a fost, firește, Valeria Răcilă Van Groningen, în calitate de președintele al asociației Bucharest Running Club.

Valeria Van Groningen

Alături de ea a fost și Steven Van Groningen, președintele Raiffeisen Bank, un împătimit al curselor de alergare și triatlon. Steven mi-a spus că se antrenează din greu pentru o cursă de triatlon super grea, despre care am auzit însă numai lucruri frumoase (mă refer la organizare): Transfier. Distanțele pe care le va avea de parcurs sunt 1,5 km înot, 40 km bicicletă (fără cățărarea către Bâlea) și 9 km alergare. BONUS: 200 de trepte de urcat, la final, până APROAPE de statuia Omului de Fier.

Ce înseamnă se antrenează din greu? Păi, din ce am înțeles de la Valeria, în fiecare seară, după ce ajunge de la birou, se urcă pe home trainer și pedalează cel puțin trei ore. Nu știu când mai are timp de înot și alergare, dar părea în formă foarte bună. Pentru Transfier și-a cumpărat și o bicicletă ultimul răcnet: Dogma Pinarello, cadru full carbon, cu schimbător electronic de viteze și ce alte nebunii o mai avea nava asta spațială.

Cred că asta este ultima bicicletă pe care o mai cumpăr, mi-a spus Steven van Groningen.

Revenind la întâlnire, i-am mai văzut acolo pe Marian Chiriac (revista Alerg), Roxana Lupu (Adrenallina.ro), Sabina Cornovac, Vlad Dulea, Mihai Găinuță (ambasador pentru cursa de 10 km), dar și pe soții Molnar Diaconu, amândoi triatloniști profesioniști.

PRR_1315

 

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

2 thoughts on “Acasă la familia Van Groningen”
  1. Frumos, pacat ca nu am reusit sa ajung si eu, mi-ar fi placut sa cunosc oameni noi pe langa cei pe care ii recunosc in fotografii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds