Adelina Oancea, o mare triplusaltistă a atletismului românesc, va suferi o operaţie chirurgicală complicată, în urma căreia îşi poate pierde viaţa. Are nevoie de sânge pentru a-şi creşte sansele de supravieţuire!

Sportiva urmează să nască în data de 2 august, însă are o complicaţie rară. Placenta s-a întins în organism şi s-a lipit de organe. Naşterea va fi urmată de o operaţie care va dura cinci ore, în care doctorii vor înlătura placenta de restul organelor, dar vor fi sângerări abundente.

Şansele de supravieţuire ale mamei sunt de 20%! În concluzie, are mare nevoie de sânge!

Până acum au fost doar nouă donatori, iar doctorii spun că este foarte puţin.

Cine vrea s-o ajute pe sportivă să doneze sânge, pentru Adelina Oancea (Gavrilă, pe numele de fată).

Adelina se află la Spitalul Sanador, din Bucureşti, şi are grupa 0 pozitiv. Oricine poate dona pentru un anumit pacient, nu contează ce grupă de sânge are, însă trebuie spus numele Adelinei atunci când donează.

 

Comentarii

Dacă tot ai ajuns la sfârșitul articolului, aș vrea să-ți mai rețin atenția două secunde. Biciclistul.ro este un blog independent, susținut din resurse proprii. De aceea, orice contribuție venită din partea cititorilor este binevenită, mă va ajuta să generez conținut original și de calitate. Cum poți ajuta? Cu o mică donație lunară, de 1$, 3$, 5$ sau orice sumă vrei tu. O poți face aici:  https://www.patreon.com/join/biciclistul?. Mulțumesc anticipat!