Alberto Contador - dopaj

Alberto Contador, care a pierdut două titluri importante din cauza faptului că a ieșit pozitiv la testele antidoping, vorbește despre toleranță zero față de trișori.

Nu-i loc pentru trișori în ciclism, a spus el, citat de Cyclingnews. Contador a pierdut titlul  câștigat în Turul Franței 2010 și cel câștigat la Giro d’Italia 2011, după ce în sângele său a fost descoperit o substanță interzisă, numită clenbuterol.

Personal, mi se pare cam ipocrită atitudinea lui Alberto Contador și mi-aș păstra în continuare opinia, chiar dacă s-ar dovedi, dincolo de orice îndoială, că spaniolul nu a fost vinovat de dopaj, că nu a depins  de el, că i s-a “întâmplat”.

Voi ce credeți, face pe sfântul Alberto Contador sau este bine intenționat?

Comentarii

Dacă tot ai ajuns la sfârșitul articolului, aș vrea să-ți mai rețin atenția două secunde. Biciclistul.ro este un blog independent, susținut din resurse proprii. De aceea, orice contribuție venită din partea cititorilor este binevenită, mă va ajuta să generez conținut original și de calitate. Cum poți ajuta? Cu o mică donație lunară, de 1$, 3$, 5$ sau orice sumă vrei tu. O poți face aici:  https://www.patreon.com/join/biciclistul?. Mulțumesc anticipat!