Alex Ciocan - ciclist profesionist

Alex Ciocan este unul dintre cei mai buni cicliști din România, atât la ciclismul de șosea, cât și la mountain bike.

Alex Ciocan este expert în ciclism, atât ca practicant, cât și ca antrenor. A antrenat lotul echipei Dinamo și pe cel al CS Otopeni.

Alex Ciocan - ciclist profesionist

Am făcut această introducere pentru cei care nu-l cunosc pe Alex Ciocan și pentru a prefața o întrecere la care îl provoc și pe care sper să o accepte.

Deci, Alex Ciocan, te provoc la duel. Hai la o întrecere cu bicicleta, pe șosea sau pe velodrom, unde vrei tu! Te  ține?

Nu, nu sunt nebun. Sunt sigur că am șanse să-l bat pe Alex Ciocan, chiar dacă el este ciclist profesionist și eu nu, chiar dacă el este înalt și suplu, iar eu bondoc și gras (95 kg).

Dar, pentru ca eu să am șanse reale de câștig, ar trebui ca Alex să facă niște concesii: eu să merg pe cea mai bună bicicletă pe care o găsim în România, de  la ce magazin de biciclete dorește să mi se alăture în această inițiativă. Iar el, Alex Ciocan, să meargă pe cel mai junghi de bicicletă găsim în România. Să fie o bicicletă de oraș, grea de 20 kg,  fără viteze, cu coșuleț în față și scaun pentru copil în spate.

Ce zici Alex, te ține? Cine va avea câștig de cauză, omul sau bicicleta?

Comentarii