Emilian Nedelcu, editor Biciclistul.ro, tatuaj

Emilian Nedelcu, editor Biciclistul.ro, tatuaj

Sunt mulțumit de ceea ce am realizat anul acesta pe plan sportiv. Obiectivul suprem, primul maraton, a fost îndeplinit cu succes și asta-mi dă o stare de bine și de încredere. Sunt încrezător că pot mai mult :).

Următorul obiectiv rămâne unul pe care mi l-am propus  anul acesta, dar care nu mi-a ieșit din cauza faptului că vremea n-a ținut cu mine: să fac un triatlon olimpic. Și, acum că am alergat un maraton, parcă triatlonul olimpic nu mai este așa de înfricoșător.

Din păcate, va trebuie să mai aștept destul, pentru că nu-mi permit să merg afară la vreun concurs. Asta înseamnă că voi avea la dispoziție mai bine de un an pentru a mă antrena pentru Triathlon Challenge Mamaia sau Triathlon Challenge București, că nu se știe ce o să se întâmple.

M-au întrebat câțiva, nu mulți, dacă nu am de gând să fac un Ironman. Nu! În acest moment, cu starea fizică pe care o am, nu cred că sunt în stare să fac nici un Half Ironman. Rămâne însă un obiectiv de îndeplinit în viitorul îndepărtat, în maxim cinci ani, să zicem.

Voi ce planuri aveți pentru anul viitor?

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

One thought on “Am făcut maraton, ce urmează?”
  1. In ianuarie m-am apucat de antrenament pentru triatlon, dupa ani de zile cu activitate sportiva aproape inexistenta. De atunci, am slabit 20kg, si am facut 1 triatlon si 1 duatlon (Mamaia) in acest an. In ianuarie voi merge in afara la un half-Ironman, si planuiesc un Ironman full in vara lui 2013 (Oradea sau ceva afara).

    Din ce am vazut, exista programe de antrenament pt IM de 6 luni, care te iau de la aproape zero. Sigur, depinde si ce forma fizica ai, trecutul sportiv etc.

    Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.