Emilian Nedelcu, editor Biciclistul.ro, tatuaj

Emilian Nedelcu, editor Biciclistul.ro, tatuaj

Sunt mulțumit de ceea ce am realizat anul acesta pe plan sportiv. Obiectivul suprem, primul maraton, a fost îndeplinit cu succes și asta-mi dă o stare de bine și de încredere. Sunt încrezător că pot mai mult :).

Următorul obiectiv rămâne unul pe care mi l-am propus  anul acesta, dar care nu mi-a ieșit din cauza faptului că vremea n-a ținut cu mine: să fac un triatlon olimpic. Și, acum că am alergat un maraton, parcă triatlonul olimpic nu mai este așa de înfricoșător.

Din păcate, va trebuie să mai aștept destul, pentru că nu-mi permit să merg afară la vreun concurs. Asta înseamnă că voi avea la dispoziție mai bine de un an pentru a mă antrena pentru Triathlon Challenge Mamaia sau Triathlon Challenge București, că nu se știe ce o să se întâmple.

M-au întrebat câțiva, nu mulți, dacă nu am de gând să fac un Ironman. Nu! În acest moment, cu starea fizică pe care o am, nu cred că sunt în stare să fac nici un Half Ironman. Rămâne însă un obiectiv de îndeplinit în viitorul îndepărtat, în maxim cinci ani, să zicem.

Voi ce planuri aveți pentru anul viitor?

Comentarii