Andrei Rosu, la Everest Eco Marathon 2011
Andrei Rosu, la Everest Eco Marathon 2011
Andrei Rosu, la Everest Eco Marathon 2011
Andrei Rosu, la Everest Eco Marathon 2011

Andrei Roșu va intra în Cartea Recordurilor!  “Am reușit!“, strigă fericit Andrei, după ce proiectul său, de a alerga atât maratoane, cât și ultramaratoane pe cele șapte continente, a reușit!

Andrei Roșu va intra în Cartea Recordurilor la categoria “Fastest time to run marathon and ultra marathon on each continent“.

Update

A devenit oficial, Andrei Roșu a intrat în Cartea Recordurilor.

Maratoanele lui Andrei Roșu

  • Antarctica – Competiție: Antarctic Ice 100k. Acesta a fost singurul ultramaraton organizat pe continentul alb. Pentru mine, spune Andrei Roșu, a reprezentat primul ultra din viața mea. Timpul limită de terminare  a acestei curse a fost de 24 de ore. STATUS: FINALIZAT. Timp 21h 22m.
  • Europa – Competitie: Eco-Trail de Paris 80 km. Este singurul ultra-maraton de trail din Paris. Traseul strabate suburbiile orasului, trece pe langa palatul Versailles si se termina la primul etaj al Turnului Eiffel. Timpul limita de terminare al cursei este de 12 ore si jumatate. STATUS: FINALIZAT. Timp 11h 31m.
  • Asia – Competitie: Dead Sea Ultra 50 kmsCompetiția s-a desfășurat în Iordania. Timpul limită de terminare al cursei a fost de șapte ore. Finalul cursei înregistrează un record: are loc în punctul de pe Pământ cu cea mai joasă altitudine (-422 m). STATUS: FINALIZAT. Timp 4h 42m.
  • Africa – Competiție: Two Oceans Mutual Ultra 56 km. Concursul s-a desfășurat în Africa de Sud și este considerat cel mai frumos ultra din lume. De asemenea, este al doilea ultramaraton din lume din punct de vedere al numărului de participanți (9.000), primul fiind tot în Africa de Sud (Comrades 90 km). Timpul limită de terminare a cursei este de șapte ore. Traseul unește două oceane: Indian si Atlantic. STATUS: FINALIZAT. Timp 5h 52m.
  • America de Nord – Competiție: Creemore Vertical Challenge 50 km. Concursul a avut loc în Canada și face parte din Ontario Trail Series – o competiție anuală foarte populară în rândul ultra-maratoniștilor nord-americani. Timpul limită pentru terminarea cursei este de opt ore. STATUS: FINALIZAT. Timp 6h 45m.
  • Australia/Noua Zeelandă/Oceania – Competiție: Bedrock50. A fost ultramaraton montan de 52 de kilometri. Are loc anual în Noua Zeelanda, printre peisaje ‘rupte’ din Lord of the Rings – filmat (parțial) în această zonă. STATUS: FINALIZAT. Timp: 7h 49m.
  • America de Sud – Competiție: Supermaratona Cidade do Rio Grande. Încă un ultramaraton de 50 de kilometri, desfășurat în sudul Braziliei. Ultimii opt kilometri s-a aleargat pe cea mai lungă plajă din lume (peste 250 de kilometri), Praia do CassinoSTATUS: FINALIZAT. Timp: 5h 22m
Andrei Rosu la two-oceans-ultra
Andrei Rosu la two-oceans-ultra

Comentarii