Mircea Badea Winter TriChallenge 2012

Mircea Badea Winter TriChallenge 2012

La Winter TriChallenge toată lumea vorbea de Mircea Badea. Mulți vroiau să-l întreacă la proba de alergare, mulți vroiau să-i demonstreze că ei sunt mai buni și mulți s-au declarat satisfăcuți că Mircea Badea a terminat printre ultimii proba de alergare.

Omul a explicat în emisiunea de duminică seara că era răcit și că nici nu avea adidași corespunzători. În fine, nu țin morțiș să-i găsesc scuze, deși sunt înclinat să o fac pentru că Mircea Badea a făcut un mare bine triatlonului din România: a vorbit despre acest sport.

În România aproape nimeni nu vorbește despre triatlon (orice). În România, practic, acest sport nu există la nivel profesionist, pentru că nu sunt bani, pentru că nu există interes, pentru că toți își bagă picioarele, deși există oameni talentați care, dacă ar avea condiții optime, ar produce niște performanțe.

Știți ce vrea să facă cel mai bun triatlonist român de la juniori? Vrea să plece în Cipru, să se facă salvamar, pentru că acolo ar câștiga bani.

Deci, în contextul acesta, faptul că Mircea Badea a anunțat concursul, a participat, ba a vorbit pe larg posteveniment este un mare, mare lucru. Se numește popularizare. Și omul a fost de bun simț, mie nu mi s-a părut arogant deloc.

Mai jos aveți relatarea lui Mircea Badea 🙂

Comentarii

PUBLICITATE:driedfruits.ro/