Antoanela Manac - linia de finish Campionatul European Cross Triathlon 2017

Antoanela Manac s-a clasat pe locul 8 din 14 la Campionatul European de Cross Triathlon ce a avut loc duminică, 30 iulie 2017, la Târgu Mureş.

Distanţele de concurs au fost 1.000 metri înot, 20 km ciclism offroad şi alergare 6,2 km.

Antoanela Manac a trecut linia de finish cu o întârziere de 20 de minute faţă de câştigătoare, sportiva maghiară Brigitta Poor. Românca a avut cel mai bun timp la proba de înot, cel mai slab la proba de bicicletă şi al 8-lea timp la alergare. În ceea ce priveşte timpul petrecut în tranziţii, Antoanela Manac  s-ar fi clasat pe locul 11 la T1, respectiv pe locul şapte la T2.

“Este o experienţă nouă pentru mine şi trebuie să recunosc că intru în această cursă cu emoţii, deoarece este prima dată când particip la o cursă de nivelul acesta pe MTB”, a declarat Antoanela Manac înainte de cursă.

Antoanela Manac - Campionatul European Cross Triathlon 2017

Într-un clasament separat, pentru categoria U23, Antoanela Manac s-a clasat pe locul 3 din 7 (două DNF), la aproape şase minute în spatele câştigătoarei, rusoaica Daria Rogozina.

Campionatul European Cross Triathlon 2017 - categoria U23

Completare

Am făcut o greşeală, pe care doresc s-o repar. Antoanela Manac a fost premiată cu locul 2 la categoria U23. Pe terenul de luptă s-a clasat pe locul 3, dar ocupanta locului 2 este din Africa de Sud, iar competiţia este Campionat European. Prin urmare, în cadrul Campionatului European de Cross Triathlon 2017 locul 2 îi aparţine Antoanelei Manac.

Comentarii