Baneasa Forest Run 2020 - ediția de primăvară

Băneasa Forest Run, ediția de primăvară (22 martie) are deja 1.100 de alergători înscriși la probele CROS 11 KMSEMIMARATON 21 KM sau GREENFIELD FAMILY RUN 3 KM.

Kitul de concurs cros si semimaraton

Baneasa Forest Run - kit participare cros și semimaraton

Tricoul din kitul de participare este tehnic, marca Luanvi Nocaut Vigore. Este făcut dintr-un material care respiră și este elastic, construit din multifilamente si cusături fine pentru a evita iritațiile

Kitul de concurs family run

Baneasa Forest Run - kit participare family run

Medalia de finisher

Baneasa Forest Run 2020 - medalia

Medalia de finisher este turnată și personalizată pentru fiecare probă în parte.

Cauze sociale

Băneasa Forest Run va susține și la această ediție două cauze sociale, MagiCAMP și Hope and Homes for Children. Concurenții pot alege să doneze chiar la înscriere pentru cele doua cauze, iar în cazul în care doresc o implicare suplimentară pot deveni fundraiseri.

MagiCAMP își propune începând cu 2020 să dezvolte infrastructura taberei existente, astfel încât numărul de copii care le trec pragul pentru o săptămână de tabără să crească de la 24 la 30, iar numărul de voluntari de la 14 la 20. Anual, tabăra își deschide porțile timp de 12 săptămâni.

VEZI AICI CUM POTI AJUTA

Hope and Homes For Children își propune să îi ajute pe Anca și pe fiul ei, Cristian. După moartea soțului ei, Anca a rămas singură să îl crească pe Cristian, cu o pensie de 704 lei și alocația copilului de 150 lei. Anca își iubește copilul mai mult decât orice, iar singura ei dorință este să îi poată asigura condițiile pentru ca talentul și pasiunea lui pentru școală și visurile pentru viitor să aibă o șansă de realizare.

VEZI AICI CUM POTI AJUTA

Antrenamentele Băneasa Forest Run

Te poți antrena pentru cursă pe traseul de cros 11 km și dacă ești începător în ale alergării, organizatorii fac antrenamente și pe un traseu mai scurt, de 6,5 km.

La antrenamentele Băneasa Forest Run ai ocazia să te obișnuiești cu poteca, cu traseul și să schimbi păreri și informații despre alergarea în pădure.

Datele antrenamentelor sunt următoarele: 16 februarie, 23 februarie, 8 martie și 29 martie.

Băneasa Forest Run - antrenamente

Te-ar putea interesa să citești și:

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE